Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TWORZENIE STRON |
Witam. Czy ktoś z Was interesuje się programowaniem, w szczególności stron internetowych, zajmuje się tym zawodowo, bądź hobbistycznie i chciałby poszerzać swoją wiedzę w tym obszarze, a także udzielić cennych wskazówek osobie początkującej? Poszukuję osób, które byłyby zainteresowane wspólną nauką. Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TWORZENIE STRON |
Spamery w akcji, zalewanie linkami forow, byle za darmo, co oznacza, ze poziom uslug bardzo dziadowski. Jak mozna zlecac swoja reklame komus co reklamuje sie sam jak dziad bo za darmo?
|
|
I dlatego spamujesz na tym forum.
|
|
Stronę na Wordpressie można zrobić samemu. Dobrze sprawdzają się szablony z ThemeForest.
|
|
Do stworzenia strony nie musisz umieć programować, masz w sieci masę szablonów które są darmowe i są w HTML, jedyne co wtedy potrzebujesz to CSS i sam możesz taką stronę dostosować dla Siebie. Wpisz w google np. \"free bootstrap template\" i już masz całkiem ładne oraz responsywne i darmowe strony. Ja swoją tak zrobiłem, tylko musiałem zostawić link w stopce do autora szablonu i takie strony są legalne nawet komercyjnie. Nie będę podawał adresu żeby nie było że reklamuje swoją stronę ale to naprawdę świetny sposób.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |