Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pisanie prac |
orientujecie się może ile kosztuje napisanie pracy licencjackiej?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pisanie prac |
ok 1000-1500 zl
|
|
30 zeta za stronę...
|
|
Agnez napisz do mnie na maila.
|
|
15-20zl strona.
|
|
Chyba żartujesz. Napisanie pracy licencjackiej? Dobrze ze nie jestes na tyle głupi ze potrafisz załozyc temat na 4 lomza.
|
|
fistaszek to do mnie?
|
|
założyłam ten temat, ponieważ rozważam pomysł dodatkowego zarobku
|
|
a maturalnej? xD "Walczmy z alkoholizmem!!!Pijmy więc więcej aby inni mieli mniej!!"
|
|
Agnez - jak chęć zarobku to co innego ;) też bym sobie tak dorobił :D
|
|
a ja swoją mogę sprzedać, tematu na forum nie podam, z języka angielskiego cena do ustalenia onaion
|
|
Witam, chętnie napiszemy prace maturalne, zaliczeniowe, licencjackie, magisterskie. Bardzo przydatne materiały dydaktyczne. Czas realizacji to nie problemem. Już nie musisz się martwić, że nie zdążysz w terminie oddać swojej pracy pomocedydaktyka@wp.pl, strona pisanieprac-online.edu.pl. Przystępne ceny i solidne wykonanie.
|
|
3iwonka3@wp.pl dodam
|
|
Pies trącał takich studentów którym inni piszą pracę na koniec.
|
|
słyszałam od siostry ostatnio ze ok. 1000zł bo jej koleżanka w ten sposób zarabia i czasami można spotkać ze biora za kartke, ale wtedy to juz nie jest pewnie staranna praca tylko na ilośc...
|
|
po co wydawać krocie za napisanie pracy, z dobrymi materiałami jest to dosłownie tydzień góra dwa, po 2 może 3 godziny dziennie pisania. Ja pisząc swoją magisterkę korzystałem z różnych opracowań z biblioteki i materiałów z internetu choćby http://notatek.pl/jezioro-oligotroficzne-omowienie-zagadnienia, tutaj jest mnóstwo definicji, cały konspekt pracy ułożyłem z książek z ich spisu treści. Dla chcącego nic trudnego uwierzcie, nie warto płacić takich pieniędzy za to.
|
|
Ja polecam te stronkę. Szybko i solidnie. Bardzo dobry kontakt z redaktorem i poprawki w cenie. https://dysertacje.pl/ https://bloglink.pl/
|
|
Czy po kupnie takiej pracy, będziecie czuli satysfakcję ze swego wykształcenia:(
|
|
Smutne, że ludzie dostają w dzisiejszych czasach stopnie naukowe za nie swoje prace...
|
|
Jeśli ktoś szuka autora do pomocy w napisaniu pracy na studia to można zerknąć do serwisu redaktor-online.pl. W opisie na stronie wynika iż posiadają wielu piszących.
|
|
Ja bym się bała kupować pracę, że wyjdzie plagiat
|
|
Pomoc w Pisaniu |
Zapraszam wszystkie osoby poszukujące skutecznej pomocy w napisaniu wzoru pracy: - licencjackiej, - magisterskiej, - zaliczeniowej, - i innych Wszystkie osoby, którym pomogłem, obroniły się na ocenę 5. Oferuję krótkie terminy oraz wysoką jakość, popartą wieloletnim doświadczeniem. Zapraszam do kontaktu na adres: inapisane@protonmail.com
|
|
Wszystkie szczegóły oddania wzorcowej pracy licencjackiej dogadasz z redaktorami na redaktor-online.pl, a naprawdę sporo osób z nimi współpracuje i dają wiele gwarancji, żeby nie było problemów rozliczeniowych i z plagiatami.
|
|
Istotne będzie szukanie dobrego autora do danej pracy. Takich osób można spotkać trochę w serwisie https://www.redaktor-online.pl/. Można będzie liczyć na to, że do danego tematu uda się znaleźć kogoś kto będzie w stanie to napisać na dobrym poziomie. No i chyba do tego istotna będzie kwestia terminowości.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |