Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naprawa laptopa |
Jakim klejem przykleję matrycę do ramki okalającej matrycę. Bez głupich komentarzy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naprawa laptopa |
Oddaj fachowcowi . Niech każdy robi to , na czym się zna . Poprawki są droższe .
|
|
A jak to później odkleisz? Powiedzmy że padnie podświetlenie matrycy i...? Lepiej kup nową lub używaną ramkę posiadającą wszystkie zatrzaski. Kosztuje to niewiele i jest rozwiązaniem problemu. Klejenie to półśrodek. Jeśli już - spróbuj jakiejś pianki dwustronnie klejącej. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Laptop czteromiesięczny, nie chce mi się odsyłać na gwarancję. I jest jakoś oryginalnie klejony.
|
|
Twoja sprawa. Skleisz - stracisz gwarancję. W serwisie (w razie poważniejszej usterki) nieodpowiednią eksploatację Tobie zarzucą, sporządzą dokumentację zdjęciową i jesteś bez praw w tym momencie. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
KLEJ UV LOCA DO DIGITIZER SZYBA LCD DUV TP1000 50g
|
|
Najlepiej oddać fachowcowi, są serwisy takie jak: https://www.serwisatium.pl/ które zrobią ci takie rzeczy od ręki, a przynajmniej będziesz miał pewność, że nic nie zostanie zepsute.
|
|
Jak nie chcesz czegoś zepsuć jeszcze bardziej zawieś do fachowca, najlepiej do takiego, który daje gwarancję na wymienione części czy usługi. CPTI
|
|
Odesłałem na gwarancję. Zobaczymy co z tego wyjedzie.
|
|
Wysłali mi kurierem list, że będą go kleić.
|
|
Gdyby ktoś miał problem z laptopem, polecam skorzystać z serwisu door-to-door, gdzie sami odbierają sprzęt kurierem :) Wysyłkowy serwis laptopów
|
|
Panie to jek \"Bez głupich komentarzy.\" to nie przyklei pan, tego się nie klei jak eleminium
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |