Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto w Nowogrodzie pędzi bimber ? |
... wiadomo c2h5oh :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto w Nowogrodzie pędzi bimber ? |
he he he kto obszczywa kible w domu ? ha ha ha
|
|
Ma dwie lewe ręce do każdej roboty, Bardzo lubi święta i wolne soboty. Chodzić mu do szkoły także się nie chciało, Zdrowa nie ma wcale i rozumu mało. Patrzy w aparacik i dostaje hopla, Kiedy wreszcie spadnie ta dziewicza kropla Narasta w jego ciele ogromna podnieta Ręce mu się trzęsą tak, jak galareta Torsem jego wstrząsają spazmatyczne drgawki Oczy w zez mu idą i dostaje czkawki, Aż wreszcie napełnia się 3/4 szklanki Zatapia w nim zęby jak w wargach kochanki A jak sobie chlapnie, zaraz mu przechodzi A niektórzy mówią, że alkohol szkodzi. Najgorsze są chwile, kiedy wstaje rano Nie wie, gdzie ma głowę, a gdzie ma kolano, chce się czegoś napić i otwiera kredens, A tam siedzi hrabia von delirium tremens wraz z nim jego wierne życia towarzyszki - w zimowych futerkach cztery białe myszki.
|
|
Dobre bardzo dobre ...ha ha ha to takie wspomnienia - autopsja ? Tak łypiesz po zażyciu na drugi dzień z rana ? Współczuję nie szczerze... No może się przedstawisz wszystkim aby wiedzieli czyje te przemyślenia ...zgodnie z twoim hasłem bohater w necie a tchózliwa du..pa w świecie ha ha ha , a żona doma ? I tu chyba zakończymy spech tą miłą konwersację ...
|
|
Andrzeju Piotrowski, nie darmo sobie sam obrałeś menelu taki nick - c2h5oh , no i te lata \"pracy\" nad fioletowym nosem skutkują teraz spuchniętym, czerwonym ryjem , jak i niebieską kartą na Policji, założoną przez maltretowaną przez ciebie alkoholiku twoją byłą żoną ... i teraz zostałeś sam jak pies, żyjąc zoofilu ze swoją suką rasy Amstaf :)
|
|
Oczerniaj oczerniaj ...komuchu i donosicieli z PZPR
|
|
... a co komuchu, donosicielu i były ORMOwcu, wstydzisz się teraz, że na jaw wyjdzie prawda o twojej pracy dla służb mundurowych PRLu , jesteś alkoholiku raptem 59latkiem a już od ładnych paru lat na mundurowej emeryturze. Zaprzeczysz ? Zaprzeczysz, że jesteś alkoholikiem, że zostawiła cię żona, że masz sukę Amstafa, że masz chałupę w Nowogrodzie przy ul. Cmentarnej 17 , że masz żydowskie korzenie i kultywując rodzinną tradycję, zajmowałeś się ostatnimi laty hodowlą i handlem gęsimi jajami oraz małymi gęsiakami ? ( podać mam linki do twoich ogłoszeń na lokalnych portalach ? ) ps: tą żwirownię, którą chciałeś spieniężyć już zdążyłeś przepić ?
|
|
... i nie było to Wojsko Polskie !
|
|
Chciałem tylko sprostować, że C2g5oh to wzór na alkohol etylowy (etanol), czyli tak zwany spirytus. Bimber zaś jest to urobek z zawartością c2h5oh, oraz przy okazji pół tablicy mendelejewa :)
|
|
A kto nie pędzi haha? :D
|
|
Odpiszę wam ...to prawdziwy Te wu z WSI wsadzony do LOK u jako donosiciel ma rozliczne znajomości począwszy od sekty bronka poprzez piorunka marynarzy z Narwi i innych towarzyszy oderwanych granatem przez PiS od koryta... To tyle w temacie pozostawię gościa aby wzorem Kuklinowskiego mógł rozmyślać o mnie ...ha ha ha Ps jak ja lubię ten pysk z tą pianę ... he he he
|
|
0-22 pisz dalej, a dostaniesz po d* z paragrafu jak sie znajdzie życzliwy. Nie wiesz dlaczego? Poczytaj sobie
|
|
re: Autor: P.A nie bój żaby , żaba w wodzie nie ubodzie :) piszesz : ... \" jak sie znajdzie życzliwy.\" - a co do sprawy ma POSTRONNY życzliwy, jak tylko SAM niby poszkodowany może dochodzić swoich \"krzywd\" na drodze sądowej. A ten ciul z Nowogrodu tego nie zrobi . Wiesz co to jest tzw. pozew wzajemny ? Jest wnoszony w odpowiedzi na inny pozew. Jest to szczególny rodzaj powództwa, który ma zastosowanie kiedy pozwany sam posiada wobec powoda jakieś roszczenie. ps: wiem co robię, po pierwsze sam autor c2h5oh pochwalił się na forum kim on jest, ba na YouTube jest filmik-wywiad z jego udziałem ( o którym też @c2h5oh nie zapomniał poinformować internautów podając link), swego czasu podał tu nawet swój numer telefonu ( bodajże Kaśce i ślepcowi, ale w poście publicznie , na tym forum ), po drugie - ta wszawa menda, może mnie co najwyżej w pompkę cmoknąć :) na jego temat będę pisał co tylko chcę, a to dlatego, że ON PIERWSZY w swoich komentarzach pisał o mnie jako o : pedofilu z ukierunkowaniem na zoofilię, że o steku przeróżnych wyzwisk , wulgarnych obelg i pomówień - tu nie wspomnę. Proste ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |