Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pożyczki chwilówki |
Witajcie, Jakiś czas temu straciłam pracę i niestety póki co nie mogę znaleźć nowej. Jestem w ciężkiej sytuacji finansowej i nie wiem co mogę zrobić, aby z niej wyjść. Myślałam o pożyczkach chwilówkach, jednak tutaj mam dylemat czy taką pożyczkę można otrzymać bez zaświadczenia o tym, że pracuje? Czy warto brać takie pożyczki? Proszę o sprawdzone informacje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pożyczki chwilówki |
Witam, kategorycznie odmawiam brania takiej pożyczki. Sam jej nie brałem, ale słyszałem, że koszty zwracania takiej pożyczki są bardzo duże i nie opłacalne. 1 rata jest niska, ale za to kolejne zwiększyć się mogą nawet o 100%, a później kolejne o następne 100%
|
|
kolejna menda pozycjonującą
|
|
Zdecydowanie odradzam bo jak weźmiesz to wtedy się przekonasz co to znaczy bieda chwilówka na chwilę a biedy na lata ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Mogę ci pożyczyć na jakiś niewielki procent, oczywiście spisując odpowiednią umowę. Ja z takiej wolnej gotówki i tak nie korzystam a komuś może pomóc.
|
|
Z drugiej jednak strony zakładając taki temat: \"Hej witajcie. W przyszłym miesiącu zamierzamy się wyprowadzić z moja dziewczyną z domów rodzinnych i zacząć wspólne życie, powoli zaczynam się rozglądać za jakimś mieszkaniem do wynajęcia. Tu pada moje pytanie o wasze doświadczenia czym się kierować podczas szukania, na jakich stronach szukać ogłoszeń, jakie omijać, jak negocjować cenę i czy w ogóle to robić. Będziemy wdzięczny za wszelką pomoc !\" Trochę to dziwne. Nie masz pracy i chcesz na podstawowe wydatki a szukasz mieszkania z dziewczyną za które też trzeba płacić.
|
|
Oszczędź swoje pieniądze i idź do PKO Banku Polskiego, stary sprawdzony bank i nie zabulisz tyle odsetek. Ja mam sprawdzony oddział przy Placu Kościuszki tam gdzie kiedyś był PZU.
|
|
Wszystkie te chwilówki to zlodziejskie firmy.
|
|
od chwilówek to najlepiej się trzymać z daleka bo nic dobrego nie wnoszą, a raczej same problemy.
|
|
Ja tez moge komus pozyczyc na umowe wekslowa. tel. 506 930 248
|
|
w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j miki z tego forum
|
|
oczywiscie linki firm spoza Lomzy
|
|
Nie mam za bardzo wiedzy i doświadczenia w tym temacie... Nie będę w stanie pomóc... Wyglądasz jak śmierć
|
|
W necie z całą pewnością znajdą się informacje i porady w tym temacie. Nie mam co do tego wątpliwości :) Odwaga to panowanie nad strachem, a nie brak strachu – Mark Twain
|
|
Jak tylko pojawia się temat chwilówek to od razu wiadomo, że to zlecenie od samych firm pożyczkowych. Wiadomości tam zawarte nie mają nic wspólnego z prawdą a nie odstraszają ich nawet niepozytywne opinie i wypowiedzi. Moim zdaniem moderator od razu powinien blokować takie wpisy.
|
|
Lepiej wziąć kredyt gotówkowy.
|
|
Ciężka sytuacja finansowa i chwilówka? To ba,rdzo odpowiedzialne! Naprawdę ci to pomoże w twojej sytuacji! No po prostu brak wyobraźni...
|
|
Śmigacz ty na pewno masz doświadczenie w chwilówkach. Skoro pracujesz jako troll wklejający linki to u ciebie bieda
|
|
ja uważam, że od takich pożyczek to powinno się trzymać z daleka bo one mają wiele ukrytych opłat i człowiek spłaca więcej niż pożyczył.
|
|
Generalnie trzeba czytać umowy. Oszukać mogą Cię wszędzie tak naprawdę.
|
|
Chwilówka nie jest rozwiązaniem na problemy finansowe, ona je pogłębia.
|
|
dokładnie, poza tym umowa - ona jest zawsze w każdym przypadku pisana na jedno kopyto.
|
|
Chwilówki to prosta droga do długów.
|
|
Lusese gdyby tak było to byś tu nie dziadował jako troll f.r.a.j.e.r.z.e
|
|
Jak dla mnie najgorszym wyjściem jest wzięcie takiej pożyczki. No ale jak wyjścia nie ma. ____________ www.adaso.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |