Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Franciszek pokazał jak jest |
Niebywałe wydarzenie w Watykanie. https://wolna-polska.pl/wiadomosci/papiez-franciszek-oszalal-odslonil-pomnik-ku-czci-uchodzcow-prowadzi-ich-zyd-z-walizami-2019-10
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Franciszek pokazał jak jest |
A czy to pierwsza herezja Franka? Odnośnie reszty już kiedyś w krótkim filmiku Barbara Spectre obnażyła prawdę. Kasia..
|
|
Następny będzie ku czci pederastów! I też odsłoni.
|
|
Dlatego ja Franka wywody,nakazy i zakazy mam w...... To nie jest dla mnie osoba na odpowiednim miejscu a marionetka którą pociągają za sznurki i pokazał to już wielokrotnie.A każdy kto deko jest ciekawy to filmików znajdzie bez liku, łącznie z takimi gdy to on bije pokłony i całuje po rękach w poddańczych gestach,a nie jego. Kasia..
|
|
Nie po to jeździ na spędy i wytyczne do rothschildów, aby się wyłamywać.
|
|
Jak się czyta te bluźnierstwa i herezje :) aż chcę się krzyczeć- O matko Boska powtórnie dziewico... opamiętaj tych heretyków. A który wg was miernotek był dobrym papieżem? Borgia zbok kazirodczy,Pius XII czy JP nr 2 patron pedofilski nie ma się czym chwalić za bardzo wśród namiestników przybitego, uczciwego i bez winnego ciężko znieść.
|
|
atbis nie wiem co wciagasz ale odstaw chlopie bo muzg ci zre
|
|
Przecież nie ma w tej rzeźbie nic heretyckiego, już nie przesadzajcie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |