Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mechanik samochodowy |
kogo polecacie w Łomży? chodzi mi osobę, które nie pije w pracy, zna się na rzeczy i jeżeli się umawia na jakiś termin, to dotrzymuje słowa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mechanik samochodowy |
Robert - Konarzyce, ale ten drugi robert co ma żonę Bogusię
|
|
Również polecam gościa z Konarzyc pzdr
|
|
W sumie podałeś niewielkie wymagania. Polecam Raczkowski i syn ;) Łomża Fadom wjazd od stacji benzynowej Serwisuję u nich auto już kilka lat i nie mieli jeszcze wpadki. Spokojnie zostawiam auto do naprawy, bez obawy o rzeteleność naprawy. Terminy: dotrzymują Jeśli jest obiektywna przyczyna (np. po demontażu okazuje się, że jest dodatkowa robota do wykonania) to wcześniej dzwonią. Co ich jeszcze wyróżnia: "książeczka serwisowa". Dostajesz wpis w ich książeczko - co i kiedy zostało wykonane. Co prawda bez ich podpisu, ale co tam. Dodatkowo prowadzą własny rejestr przeprowadzonych napraw. P.S. Nie polecam za to mechanika na Nowogrodzkiej (zakład obok stacji Petrochemi). Zamiast uszczelnić wydech, pospawali kołnierz, skasowali 20 zł. Jadę w sobotę odzyskać Powrót z Warszawy o mało co nie zakończył się zgubieniem wydechu. Musiałem awaryjnie naprawiać w zakładzie w Warszawie Praga (yamci akurat przy mnie rozpracowali "0,5 litra" ale nie miałem wyjścia ;) ) pozdrawiam Marek
|
|
W sumie podałeś niewielkie wymagania. Polecam Raczkowski i syn ;) Łomża Fadom wjazd od stacji benzynowej Serwisuję u nich auto już kilka lat i nie mieli jeszcze wpadki. Spokojnie zostawiam auto do naprawy, bez obawy o rzeteleność naprawy. Terminy: dotrzymują Jeśli jest obiektywna przyczyna (np. po demontażu okazuje się, że jest dodatkowa robota do wykonania) to wcześniej dzwonią. Co ich jeszcze wyróżnia: "książeczka serwisowa". Dostajesz wpis w ich książeczce - co i kiedy, przy jakim przebiegu zostało wykonane. Co prawda bez ich podpisu, ale co tam. Dodatkowo prowadzą własny rejestr przeprowadzonych napraw. Jak nie czują się na siłach, to się nie podejmują roboty (nie prowadzą np. diagnostyki elektroniki) Oprócz mechaniki, od niedawna serwisują też klimatyzacje samochowe. P.S. Nie polecam za to mechanika na Nowogrodzkiej (zakład obok stacji Petrochemi). Zamiast uszczelnić wydech, pospawali kołnierz, skasowali 20 zł. Jadę w sobotę odzyskać Powrót z Warszawy o mało co nie zakończył się zgubieniem wydechu. Musiałem awaryjnie naprawiać w zakładzie w Warszawie Praga (yamci akurat przy mnie rozpracowali "0,5 litra" ale nie miałem wyjścia ;) ) pozdrawiam Marek
|
|
Polecam mechanika A. Mroczkowskiego, ma warsztat za Prymą. Trzeba zapisać się u niego wcześniej na konkretny dzień i godzinę. Przyjeżdzasz w wyznaczonym terminie, zostawiasz samochód i w zależności od trudności naprawy auto jest do odbioru w godzinach popołudniowych. Cenowo jest chyba najtańszy w Łomży, ale jakość napraw jest bardzo dobra. Byłem u niego ze trzy razy i powiem wam że miałem zero ponaprawowych usterek. Naprawde świetny fachowiec. Hellou
|
|
Polecam Raczkowski i syn ;) dobry wybór dla mnie najlepszy zakład
|
|
A. Mroczkowskiego naprawial mitsubischi galant tydzien rozbebral wszytko kazal zaplaci i nic nierobil auto jak bylo zepsute tak i nadal bylo pozniej trafilo do pana Pyszynskiego na włościansko 70 w Piatnicy człowiek ma pojecie o elktrycie i elektronice i zrobil co trzeba auto jezdzi zajelo mu to 4 godziny
|
|
trzeba bylo nie psuc :) zarcik taki:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Majek ale sam się domyśliłeś że to elektryka zwalona? a jak wiedziałeś to czemu odrazu do elektryka nie zajechales? Hellou
|
|
Ja polecam w Chojnach zaklad przed stacja Orlena w prawo... Nasz ŁKS najlepszy jest!!
|
|
janus po pierwsze tym sie jezdzic nie dalo a to ze elektryka to stwierdzili panowie za stacja pryma to byl wielki traf ale niesty nie udalo sie im auta naparwic
|
|
a macie nr tel do Raczkowski i syn
|
|
Nie polecam p. Andrzeja na Polnej (koło szkoły). Drogi, zarozumiały, zatrudnia bardzo niepewnych robotników prosto z ulicy. Znajomość rzeczy nie najlepsza. Mnie am spieprzyli opelka.
|
|
jasinski zawady
|
|
SZYMCZYK UL.KRUCZA
|
|
a kto mi naprawi oryginalne radio samochodowe?moze kogos polecicie?
|
|
polecam zakład w Piątnicy przy rondzie Pana Henryka Biedrzyckiego. Bardzo solidny i dokładny fachowiec. Na naprawę umawia tylko jeden samochód i tylko tym jednym od początku do końca się zajmuje. Naprawy wykonuje bardzo dokładnie a w zakładzie panuje czystość i wzorowy porządek. Nie należy do tanich ale nie żal zapłacić więcej za taki profesjonalizm. Naprawa wykonywana jest sprawnie i terminowo. Oddajesz wóz i jesteś spokojny o jakość wykonanej naprawy i terminowość. niech żyje sojusz robotniczo chłopski
|
|
Tak, pan Biedrzycki fest fachowiec ale do aut o wartości poniżej 10tys.zł się nie tyka.
|
|
u Tadka jest ok Andrzej W.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |