poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mechanik samochodowy

kogo polecacie w Łomży? chodzi mi osobę, które nie pije w pracy, zna się na rzeczy i jeżeli się umawia na jakiś termin, to dotrzymuje słowa.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mechanik samochodowy

Robert - Konarzyce, ale ten drugi robert co ma żonę Bogusię

Również polecam gościa z Konarzyc

pzdr

W sumie podałeś niewielkie wymagania.

Polecam Raczkowski i syn ;)
Łomża Fadom wjazd od stacji benzynowej

Serwisuję u nich auto już kilka lat i nie mieli jeszcze wpadki.
Spokojnie zostawiam auto do naprawy, bez obawy o rzeteleność naprawy.
Terminy: dotrzymują
Jeśli jest obiektywna przyczyna (np. po demontażu okazuje się, że jest dodatkowa robota do wykonania) to wcześniej dzwonią.

Co ich jeszcze wyróżnia: "książeczka serwisowa". Dostajesz wpis w ich książeczko - co i kiedy zostało wykonane. Co prawda bez ich podpisu, ale co tam. Dodatkowo prowadzą własny rejestr przeprowadzonych napraw.

P.S. Nie polecam za to mechanika na Nowogrodzkiej (zakład obok stacji Petrochemi). Zamiast uszczelnić wydech, pospawali kołnierz, skasowali 20 zł. Jadę w sobotę odzyskać
Powrót z Warszawy o mało co nie zakończył się zgubieniem wydechu.
Musiałem awaryjnie naprawiać w zakładzie w Warszawie Praga (yamci akurat przy mnie rozpracowali "0,5 litra" ale nie miałem wyjścia ;) )

pozdrawiam
Marek

W sumie podałeś niewielkie wymagania.

Łomża Fadom wjazd od stacji benzynowej

Serwisuję u nich auto już kilka lat i nie mieli jeszcze wpadki.
Spokojnie zostawiam auto do naprawy, bez obawy o rzeteleność naprawy.
Terminy: dotrzymują
Jeśli jest obiektywna przyczyna (np. po demontażu okazuje się, że jest dodatkowa robota do wykonania) to wcześniej dzwonią.

Co ich jeszcze wyróżnia: "książeczka serwisowa". Dostajesz wpis w ich książeczce - co i kiedy, przy jakim przebiegu zostało wykonane. Co prawda bez ich podpisu, ale co tam. Dodatkowo prowadzą własny rejestr przeprowadzonych napraw.

Jak nie czują się na siłach, to się nie podejmują roboty (nie prowadzą np. diagnostyki elektroniki)

Oprócz mechaniki, od niedawna serwisują też klimatyzacje samochowe.
P.S. Nie polecam za to mechanika na Nowogrodzkiej (zakład obok stacji Petrochemi). Zamiast uszczelnić wydech, pospawali kołnierz, skasowali 20 zł. Jadę w sobotę odzyskać
Powrót z Warszawy o mało co nie zakończył się zgubieniem wydechu.
Musiałem awaryjnie naprawiać w zakładzie w Warszawie Praga (yamci akurat przy mnie rozpracowali "0,5 litra" ale nie miałem wyjścia ;) )

pozdrawiam
Marek

Polecam mechanika A. Mroczkowskiego, ma warsztat za Prymą.

Trzeba zapisać się u niego wcześniej na konkretny dzień i godzinę. Przyjeżdzasz w wyznaczonym terminie, zostawiasz samochód i w zależności od trudności naprawy auto jest do odbioru w godzinach popołudniowych.

Cenowo jest chyba najtańszy w Łomży, ale jakość napraw jest bardzo dobra. Byłem u niego ze trzy razy i powiem wam że miałem zero ponaprawowych usterek.

Naprawde świetny fachowiec.

Hellou

dobry wybór dla mnie najlepszy zakład

A. Mroczkowskiego naprawial mitsubischi galant tydzien rozbebral wszytko kazal zaplaci i nic nierobil auto jak bylo zepsute tak i nadal bylo pozniej trafilo do pana Pyszynskiego na włościansko 70 w Piatnicy człowiek ma pojecie o elktrycie i elektronice i zrobil co trzeba auto jezdzi zajelo mu to 4 godziny

trzeba bylo nie psuc :) zarcik taki:)

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Majek ale sam się domyśliłeś że to elektryka zwalona? a jak wiedziałeś to czemu odrazu do elektryka nie zajechales?

Hellou

Ja polecam w Chojnach zaklad przed stacja Orlena w prawo...

Nasz ŁKS najlepszy jest!!

janus po pierwsze tym sie jezdzic nie dalo a to ze elektryka to stwierdzili panowie za stacja pryma to byl wielki traf ale niesty nie udalo sie im auta naparwic

a macie nr tel do Raczkowski i syn

Nie polecam p. Andrzeja na Polnej (koło szkoły). Drogi, zarozumiały, zatrudnia bardzo niepewnych robotników prosto z ulicy. Znajomość rzeczy nie najlepsza. Mnie am spieprzyli opelka.

jasinski zawady

SZYMCZYK UL.KRUCZA

a kto mi naprawi oryginalne radio samochodowe?moze kogos polecicie?

polecam zakład w Piątnicy przy rondzie Pana Henryka Biedrzyckiego. Bardzo solidny i dokładny fachowiec. Na naprawę umawia tylko jeden samochód i tylko tym jednym od początku do końca się zajmuje. Naprawy wykonuje bardzo dokładnie a w zakładzie panuje czystość i wzorowy porządek. Nie należy do tanich ale nie żal zapłacić więcej za taki profesjonalizm. Naprawa wykonywana jest sprawnie i terminowo. Oddajesz wóz i jesteś spokojny o jakość wykonanej naprawy i terminowość.

niech żyje sojusz robotniczo chłopski

Tak, pan Biedrzycki fest fachowiec ale do aut o wartości poniżej 10tys.zł się nie tyka.

u Tadka jest ok

Andrzej W.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org