Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rzeczoznawca Majątkowy |
Czy ktoś posiada kontakt do taniego Rzeczoznawcy Majątkowego w Łomży ? Z góry dziekuje za pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rzeczoznawca Majątkowy |
co masz na myśli pisząc tani? :) te usługi nie są jak bułki, które ludzie kupują na co dzień i mogą wyrobić w tym względzie w miarę obiektywne zdanie. Wpisz w google "rzeczoznawca majątkowy łomża" zadzwoń do kilku, powiedz co masz do wyceny i poznasz opinię. Każdy z nich specjalizuje się w czymś innym i każdy Ci poda inną cenę a Ty wybierzesz - tak działa wolny rynek:) Jeśli chodzi o jakość usługi to jest porównywalna, bardziej jest tu istotna jakość OBsługi... aha, zapomniałem - szukasz taniego:)) ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
Witam. Czy można wiedzieć co jest przedmiotem wyceny, jaki jest cel wyceny i gdzie dana nieruchomość jest zlokalizowana?
|
|
Nie rozumiem ludzi takich jak Ty ( wads), jesli nie chcesz pomoc to po co tracisz swoj cenny czas na odpisywanie glupot, chyba ze twoj czas nie jest cenny i nie masz nic ciekawszego do roboty.
|
|
Przedmiotem wyceny jest dom wolnostojący w Łomży. Dziekuję serdecznie
|
|
nie musisz mnie rozumieć:) ale dlaczego moją wypowiedź zaliczyłeś do głupot? Dlatego, że zwróciłem uwagę na to, że szukasz taniego Rzeczoznawcy? Pomogłem Ci nie pisząc namiarów do RZ.M., który jest dobry i drogi, tylko nakierowałem Cię byś znalazł to czego szukasz. Nie chciałem Cię niczym urazić. Dziękuję Ci, że przypomniałeś mi o cennym czasie. Zmykam Miłego dnia wszystkim! ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
W nawiązaniu do poprzedniej wiadomości zamieszczonej wyżej poproszę o podanie adresu e-mail, pomogę w tym zakresie. Pozdrawiam
|
|
Z oczywistych przyczyn podaje moj tymczasowy adres e-mail ktory przekierowany zostaje na moja prywatna skrzynke. Dziekuje.
|
|
Z oczywistych przyczyn podaje moj tymczasowy adres e-mail ktory przekierowany zostaje na moja prywatna skrzynke. gbSJIoLbk3Lw@meltmail.com Dziekuje.
|
|
Poprawka, Prosze przeslac informacje na jnowak9898@gmail.com
|
|
Wybierając rzeczoznawcę majątkowego powinniśmy sprawdzić opinie na jego temat, będziemy mieli wtedy pewność że jest rzetelny i wyceni zgodnie z zasadami, najlepiej spytać znajomych którzy mieli do czynienia z rzeczoznawcą lub poczytać w internecie. Osobiście polecam wam rzeczoznawcę panią Barbarę Włodarczyk, moja siostra korzystała z jej usług jakiś czas temu i chwaliła. Tutaj www.wycenawlodarczyk.pl/ jest jej strona internetowa z potrzebnymi informacjami.
|
|
My_caro trollu jeden kłamiesz jak z nut. Nie polecaj trollu jak nawet nie jej znasz. Ja odradzam każdemu!!!
|
|
Szanowni Państwo, w nawiązaniu do dwóch ostatnich w/w postów śpieszę wyjaśnić, że nigdy na terenie Łomży, ani tych terenów Polski nie wykonywałam wycen. O ile post \"my_karo\" jest dla mnie przychylny, o tyle post użytkownika \"pool\" jest dla mnie bardzo krzywdzący. Z ŻADNYM Z W/W UŻYTKOWNIKÓW NIE MIAŁAM OKAZJI WSPÓŁPRACOWAĆ. W związku z powyższym (ze względu na lokalizację, znajomość osób z którymi pracowałam, czy zakres wycen) nie utożsamiam się z żadnym postem ani w/w użytkownikami. Zanim Państwo coś napiszecie na czyjś temat - proszę o rzetelną analizę i szukanie informacji.
|
|
Asou wydajesz pieniądze na niewłaściwą reklamę. My_caro to troll który pisze pochlebne opinie za kasę. Ty płacisz za pozycjonowanie a wygląda to tak że taki troll wkleja linki twojej strony wszędzie gdzie popadnie tylko nie ma dla ciebie faktycznych korzyści bo nikt z Łomży i innych części Polski nie będzie korzystać z usług na drugim końcu kraju. Więc ludzie takim trollom odpowiadają pisząc negatywne opinie.
|
|
Dokładnie. Może w końcu firmy zrozumieją że płacą za pseudo reklamę bo obraca się ona przeciwko nim. Coraz częściej ludzie piszą takie komentarze w odpowiedzi na takie fałszywe reklamy. Troll ma płacone za wklejony link i nie interesuje go co dalej dzieje się z postem. Tym bardziej nie interesuje się tym ile osób napisze negatywne opinie tylko dlatego że wkurza ich taka fałszywa forma reklamy. To co napisala Asou tylko to potwierdza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |