Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kardiolog - dobry - Łomża |
Czy w Łomży znajdę dobrego kardiologa? Proszę o radę i wskazanie danych teleadresowych, dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kardiolog - dobry - Łomża |
Najlepszy jest doktor Krynicki nie tylko w Łomzy,on jezdzi przeprowadzac operacje do Bialegostoku i innych miast,przyjmuje w szpitalu,tel.nie mam Gienia_Smoliwąsowa
|
|
doktor Kielich; przyjmuje na pieknej w srody.
|
|
jest dobry na Makowej (rejestracja) a przyjmuje na osiedlu er
|
|
na Pięknej jest dobry poniżej ronda po lewej, na co dzień w Ostrołęce w szpitalu pracuje chyba się zagalopowałaś z tym Białymstokiem i operacjami tam Andrzej W.
|
|
a.n.d.y - jak nazwisko ww. lekarza?
|
|
to jest wlasnie dkt.kielich
|
|
Na ul. Pięknej w Komedzie przyjmuje chyba trzech kardiologow, stąd pytam o nazwisko.
|
|
...jakie operacje miałby robić Krynicki...?! toż on nie jest chirurgiem, ani tym bardziej kardio-chirurgiem, naumiał się tylko robić badanie inwazyjne zwane koronarografią i wszczepia nowszej generacji rozruszniki, czego do tej pory w Łomży nie było. Teraz jak dorwą pacjenta z jakimikolwiek podejrzeniami o wieńcówkę bez zastanowienia proponują tylko koronarografię bo to dobrze płatne przez NFZ jest badanie. Jeden znajomy nie zgodził się na to i przeniósł się do ProMedPol na Wojska Polskiego gdzie leczy go dr nauk medycznych, córka pierwszego ordynatora kardiologi szpitala w B-stoku na ul. C. Skłodowskiej, która podważyła diagnozę choroby wieńcowej, a na badania tam czekał po kilka tygodni zamiast po 6, 8 m-cy w przychodni szpitalnej. rudy błazen z druhem
|
|
Paplik, jak nazwisko tej lekarki z ProMedPola?
|
|
Nie wiem, bo ja się tam nie leczę, wiem, że przyjeżdża z Białego i nosi dwa nazwiska ( chyba Stogowska-Nikiciuk jeśli nie przekręcam) i tytuł doktora nauk medycznych ze specjalnością kardiologa. Więcej takich chyba tam nie ma więc łatwo ustalić w recepcji, a przyjmuje zarówno na NFZ (trzeba poczekać) i odpłatnie. Zaordynowała wszystkie badania, niektóre powtarza, dobrała jeden lek, po którym objawy ustąpiły, choć nie od razu. rudy błazen z druhem
|
|
Kardiolog dobry |
świetny kardiolog to ciężka sprawa, ja sam ze swoją mamą jeździłem trochę miała potworny problem z nadciśniem, a że ma choroby towarzyszące to ciężko było to opanować, a raczej kijowych lekarzy mieliśmy. Aż trafiłem na tego lekarza http://www.kardiologkoscierzyna.com.pl/kontakt co prawda to jest kardiolog w kościerzynie, ale naprawdę warto dla dobrego lekarza jechać wszedzie.
|
|
Re: Kardiolog dobry |
Świetnych lekarzy mają w poradni kardiologicznej http://cardioteam.pl/ . Ogólnie jest to przychodnia która działa już ponad 50 lat, super sprawa. Pomimo tego ile lat ta przychodnia działa, to cały czas nadążają z obecną technologią.
|
|
Świetnych lekarzy mają w poradni kardiologicznej http://cardioteam.pl/ . Ogólnie jest to przychodnia która działa już ponad 50 lat, super sprawa. Pomimo tego ile lat ta przychodnia działa, to cały czas nadążają z obecną technologią.
|
|
O zgrozo strach pomyśleć jak wyglądają ich usługi skoro nie stać ich na profesjonalną reklamę tylko płacą trollom by ich chwalili. Radzę dwa razy się zastanowić ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |