Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Robta co chceta |
Prawdziwy filantrop jest zawsze anonimowy; filantrop znany – nigdy nie bywa bezinteresowny. To jedno proste zdanie dla ludzi myslacych jest wystarczające. Czy w tym roku tez nie uruchomicie szarych komorek? https://www.salon24.pl/u/julian-olech/924909,walesa-gral-w-totka-owsiak-nie-musi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Robta co chceta |
marecki, wszawa mendo - nie chcesz, nie dawaj
|
|
Ja już wrzuciłem do Owsiakowej puszki, a mareckiemu do widzenia ...
|
|
Ja nie wrzuciłem ...ale nie wyzywam od insektów tych którzy myślą inaczej a ponoć tolerancja przypisana jest tym co owsikowi dają ...widać po wpisach ,że to kit i jeszcze jedno oszustwo tych pseudo- tolerancyjnych ...
|
|
nie wrzuciłeś?, a kogo to ... interesi? ...ale zapewne zdarzyło się wcześniej wrzucić, co łgarzu :) dopóki kur... katabasy i pisdzia trzoda nie ruszyła z kampanią skurwienia przeciw innym ludziom, dopóki cię nie uPiSdzili z rozumku, wróć pamięcią jak miałeś jeszcze odrobinę normalności. Pajace, dzieci propagandy kretynów. ---
|
|
Hę piszesz łgarzu ?,że wcześniej się zdarzało ? ,że skurwieni ? przemilczę to ..
|
|
marecki i robimy co chcemy,chcemy wrzucamy,bądź pomagamy w inny sposób.A co ty dobrego zrobiłeś w swoim życiu dla innych,że krytykujesz tych którzy chcą pomagać. Siedzisz pewnie całymi dniami przed monitorem,szukasz teorii spiskowych i walisz gruchę,bo z takim rozumowaniem raczej żadna kobitka z tobą by nie wyrobiła.
|
|
Masakra ...
|
|
A jaki ja mam dowód że moje akurat se Owssiak nie weźmie?
|
|
Tak się nim wszyscy zachwycają..... To my Polacy kupiliśmy nowe sprzęty do szpitali a on przy naszej hojności przy okazji się wzbogacił, brawo!
|
|
I po takim hejcie nienawiści później taki sytuacje jak w Gdańsku. Nienawiść do Polaków uprawiana przez PiS
|
|
Normalny22 jakiej nienawiści, taka prawda, a nienawiść sieje opozycja nawołując do rękoczynów
|
|
Kropka Owsiak ma tyle że na twoje grosze sie nie połaszczy. Hahahaha Jurek trzymaj tak dalej ,masa osób jest za Tobą.
|
|
No i sam sobie odpowiedziałeś na wszystko
|
|
To nie ja odpowiedziałem sobie tylko ludzie takiego pokroju jak ty dopisują wszedzie plotki i pomówienia.Owsiak,Ewa Błaszczyk,Kulczykowie i wielu innych potrafi pomagać pomimo tego że mają z czego zyć.Ale ciemnogrodowi nigdy nie dogodzi i wszedzie będą węszyć że ktoś coś kręci,ale sami palcem nie ruszą.
|
|
Owsiak to że prowadzi WOŚP,to nie znaczy że nie zarabia w inny sposób na życie,może pracować na etacie w jakiejś firmie,prowadzić własną działalność.Ale większość widzi tylko te MILIONY,które zbiera.Podłość i tyle w temacie.
|
|
no i Owsiak zrezygnował , ciekawe jaki powód do krytykowania WOŚP za rok znajdzie ta menda Autor: Kropka1 ? wtedy też grosza nie rzuci ?
|
|
No speech i nie wiem co mam teraz napisać.Nic dodać nic ująć. Ale mendy i tak zawsze coś negatywnego wymyślą jak nie na WOŚP to innym dobroczyńcom się dostanie. Niestety taki zjeb....any Naród.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |