Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przedłuzanie paznokci gdzie tanio |
Hejka czy niewie ktoś gdzie tanio mozna przedłuzyc sobie paznokcie akrylem nie koniecznie w gabinecie ale prywatnie do jakiejs dziewczyny ktora to robi???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przedłuzanie paznokci gdzie tanio |
hej dobre pytanie... tez bym chciala wiedziec.. ja znam dziewczyne ktora robi zele.. za 40 zl. i jest fajnie
|
|
za 70 zł. robi kobieta w salonie kosmetycznym połączonym z fryzjerskim na osiedlu medyk, ale kto co woli, jaka cena takie paznokcie, nawet nie chcę myśleć jak wyglądają i "się noszą" takie za 40 zł, dziewczyny szkoda własnych, ok. jest to ładne i estetyczne, ale jak zdejmiecie te sztuczne to jest masakra z tymi naturalnymi, pozdrawiam
|
|
Ja wiem moja dziewczyna robi takie paznokcie są bardzo ładne i nie drogie.
|
|
szczypek to za ile robi?? i jest fajnie
|
|
chyba 40zł lub 50zł, ale nie jestem pewien
|
|
Ja przedłużam paznokcie metodą akrylową. do 55zł góra!!! ilości cekinów nie liczę oddzielnie!!! nr.tel:662-788-680 Zapraszam!! Judyta
|
|
Marta czy masz jakis certyfikat albo swiadectwo ze umiesz to robic?? francuski ile?? i jest fajnie
|
|
We wrześniu dopiero robię sobie kurs międzynarodowy... Nauczyłam się od znajomej która ma swój salon kosmetyczny... French kosztuje 45zł:) Judyta
|
|
ja mam takie pytanie jescze bo malo sie na tym znam. ile to sie bedzie trzymalo?? i jest fajnie
|
|
to już zależy od płytki pani paznokcia... Jendne się trzymają długo, drugie zaś nie. Jeżeli będą się trzymały to po około miesiąca czasu trzeba dopełnić.. Judyta
|
|
a dopelnienie ile kosztuje?? i jest fajnie
|
|
ok.10-15zł w zależności od odrostów. Judyta
|
|
wiesz co Marta ja sie do ciebie po 15 zglosze na French ok?? i jest fajnie
|
|
ok:) Zapraszam!!! :) Judyta
|
|
bylam u marty1234 i jestem zadowolona :) polecam naprawde warto a tym bardziej za taka cene. paznokcie trzymaja sie swietnie. dziewczyna naprawde wie co robi a w dodatku jest bardzo mila
|
|
Czesc. Ja robie ladnie paznokcie. Mam ukonczony kurs kosmetyczny z elementami makijazu i stylizacja paznokci. French robie za 40 zl. Mam wybor w kolorach. Moge zrobic biale,czarne,czerwone,niebieskie,rozowe,zielone,zlote i srebrne koncowki. Moj nr.tel. 602471777
|
|
HEJ,WITAM,NIE MOGĘ DODZWINIC SIE DO CIEBIE,CZY ROBISZ PAZNOKCIE U KOGOŚ W DOMU?
|
|
Witam. Nie dojezdzam do klientek. Klientki przychodza do mnie do domu. Chyba ze jest to stala klientka to robie wyjatki. Pozdrawiam
|
|
Witam. Od paru dni robie paznokcie akrylowo-zelowe. Takie paznokcie sa naprawde super. Z akrylu formuje ksztalt paznokcia i pokrywam je zelem. Dzieki temu moje paznokcie wygladaja naturalnie. Sa tez wytrzymale. Nie uzywam tipsow bo paznokcie z nimi wygladaja jak lopaty i szybciej sie zapowietrzaja. Niedlugo wprowadze tez jedwabne nakladki na paznokcie. Pozdrawiam
|
|
A jakimi lakierami malujecie paznokcie po przedłużeniu? Czy może używacie od razu kolorowej masy żelowej lub akrylowej? Sporo dobrego słyszałam ostatnio o lakierach hybrydowych. Podobno zwłaszcza pastelowe lakiery do paznokci cieszą się popularnością. Wolicie pastele czy intensywną kolorystykę?
|
|
Lakiery hybrydowe są świetne, o ile faktycznie macie porządny produkt - u mnie najlepiej się sprawdza znany wszystkim Semilac, bo gwarantuje trwałość efektu. Radzę stosować mimo to jakąś porządną odżywkę.
|
|
Żona zamawia wszelkie lakiery hybrydowe a czasem i akcesoria do robienia paznokci w internetowej hurtowni Biokur. __________________________ http://www.biokur.pl/zestawy-hybrydowe-c-181.html
|
|
Ja również wiele dobrego słyszałam na temat lakierów hybrydowych. Ostatnio zakupiłam pomarańczowy lakier hybrydowy z tej strony https://provocater.pl/pomaranczowy-lakier-hybrydowy, osobiście uważam, że jest bardzo ładny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |