Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ginekolog-który WYMRAŻA nadżerke? |
Witam.W badaniu ginekologicznym zostala stwierdzona u mnie nadzerka.Lekarz zaproponowal leczenie jakimis ampulkami co nie jest skuteczne.Czy ktoras z kobiet miała taki sam problem i moze polecic ginekologa ktory nie przypisuje lekow ktore dzialaja chwilowo a wymraza nadzerke? Podobno to najlepsze rozwiązanie. Szukam ginekologa na NFZ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ginekolog-który WYMRAŻA nadżerke? |
Póki wyniki cytologiczne są w porządku to nie zawsze jest konieczność ruszania nadżerki, radzę skonsultować się z innym lekarzem. Ja o swojej nadżerce wiem od około 9 lat
|
|
Również radzę skonsultować z innym lekarzem. Kiedyś na wizycie w prywatnym gabinecie pani dr stwierdziła u mnie nadżerkę i zaproponowała wymrażanie. Z racji że wizyty prywatne i to wymrażanie by mnie troche kosztowało, poszłam do innego lekarza na nfz. Gdy ten nic nie wspominał o nadżerce, sama go zapytałam i powiedziałam o tej wizycie u innej pani dr. Lekarz stwierdził że żadnej nadżerki nie mam.
|
|
Pękała polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |