Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konserwacja podwozia |
Jest w Łomży ktoś, kto wykona konserwację (zabezpieczenie) podwozia samochodu przed zimą i jej skutkami?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konserwacja podwozia |
Zajmuje sie tym. Jestes zainteresowany napisz mi meila z numerem tel a sie skontaktuje z tobasebi napisał(a): > Jest w Łomży ktoś, kto wykona konserwację (zabezpieczenie) > podwozia samochodu przed zimą i jej skutkami? BACA
|
|
Weż lepiku z budowy i sam zrobisz lepik jest elastyczny i ddobrze zabezpiecza podwozie
|
|
mitchl dobrze mówi wysmaruj i dla lepszego efektu przejedz sie po piaskowej drodze troche zeby sie oblepiło i podwozie zabezpieczone lux mój ziomek tak robił Żyj tak,aby pod koniec życia móc powiedzieć: ku*wa fajnie było!
|
|
Każdy ci tylko opryska czarnym barankiem a nie wyczyści i nie odtłuści zalążki rdzy i tak będą podspodem szkoda kasy i zachodu auto i tak na 10 lat max przewidziane jak nie próchno to silnik padnie jeżdzij i nie wnikaj
|
|
Jak najbardziej,zapraszam 734122032
|
|
Odświeżam temat. Może ktoś poleci jakiś zakład w Łomży lub okolicach, który to zrobi solidnie? Tylko proszę nie piszcie, że najlepiej to zrobić samemu. Nie mam garażu z kanałem.
|
|
co z tego że podwozie wytrzyma jak silnik padnie wszystko przewidziane na 5 lat i ma sie rozsypać a starego rupiecia nie ma co konserwować bo tylko brud i rdze przykryjesz a w nocy słychać jak chrupie
|
|
Odgrzewanym Czy ktoś zna fachowca, który wykona konserwację podwozia ? http://i.imgur.com/KYVgnJ4.gif
|
|
Mój samochód ma 18 lat i też bym musiał gdzieś podjechać i zakonserwować. Dodatkowo progi też.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |