Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
APTEKARSKIE ELDORADO |
Dzisiaj kupiłem lek za 30 zł w aptece na GIEŁCZYŃSKIEJ. W innych aptekach ten lek można kupić za 22 zł. Stukneli mnie na 8 zł (marża 30%), na jednym leku. Aż strach pomyśleć co by było gdybym miał więcej recept. Cwaniaki nie podają cen przez telefon. Radzę przemyśleć zakupy w tej aptece.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: APTEKARSKIE ELDORADO |
biznes farmaceutyczny w Polsce to jeden tych, które przynoszą największe zyski, odpowiedni marketing + dobrze rozwinięta sieć aptek to jak napisał poprzednik Eldorado :) W norwegi podczas przeziębienia od lekarza dostajesz co najwyżej paracetamol, w Polsce wychodzisz z receptą, na której jest co najmniej kilka pozycji, to o czymś świadczy. Jeżeli meblujesz pokój dziecka potrzebne jest łóżko dziecięce - https://artbo.pl
|
|
\"...W innych aptekach ten lek można kupić za 22 zł. Stukneli mnie na 8 zł (marża 30%)...\". Skoro wiesz jaka cena jest w innych aptekach to jak możesz mówić że Cię \"stuknęli\" ?! Sam tam polazłeś i kupiłeś. ________ Malachit
|
|
w innych aptekach mieli jeszcze stare ceny!(500+ i inne działa) a w spożywczych i innych sklepach nic nie zauważyłeś? bo ja kupując mniej więcej to samo co kilka dni płacę drożej.
|
|
...fanko, a jak szwagrowy fajfus..?, traci kasę oblubieniec twojej siostry (i może też twój?) na tabletki, czy też wszystko na browar przeznacza..? pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
Dobrze się trzyma, zresztą on już od dziecka nie narzekał. podobno miał złote gały i panny go kochały.
|
|
Ania,Ania,Ania :) glodna jestes ??? mario
|
|
Masakra ...
|
|
To racja po wizycie u rodzinnego masz bandę recept w pi...zdu nie potrzebnych a ludzie jak indyki to łykają i kupują. Powyżej ktoś wspomniał o zagranicy tam tak jest nie dostaniesz żadnych recept od małego hartowanie ducha są schorzenia co wystarczy tylko ciepło domowe i odpoczynek a nie garść tabletek które więcej szkodzą jak pomagają. Ale to tak to jest ktoś i ****** ładnie zapakuje zareklamuje a pleps kupi
|
|
Marża 30%? jak Ty to policzyłeś? :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |