poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca

Witam wszystkich!
Czy może ktoś napisać, jaką skuteczność odnosi umieszczanie w dziale ogłoszeń swojego zgłoszenia, że szuka się pracy??
Ktokolwiek to czyta i się odzywa??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca

Daj ogłoszenie i sprawdź.

Anthony

Zdesperowany
Pracę można znaleźć, ale wpierw ruszyć ze stołka swoje czterylitery i poszukać jej. Sama do domu nie przyjdzie.
Osobiście nie chciałbym mieć pracownika, który tylko taką metodą szuka zatrudnienia.

kazda forma szukania pracy jest dobra i wcale nie swiadczy o czlowieku

Jeżeli szukasz roboty to proponuje hurtownie nabiałową TMT na bawełnie,obok WSA.Jeżdze tam codziennie po towar i wiem,że teraz potrzebuja magazyniera...a z czasem jak sie sprawdzisz to może bedziesz siedział w ciepełku i wypisywal faktury na krzesełku z oparciem;)

To prawda, każda forma samoreklamy jest dobra (portfolio). Ale pracodawca, przeważnie daje ogłoszenia, nie je czyta.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

mozesz też spróbować w Multifarmie na nowogrodzkiej ostatnio na magazyn przyjęli kilku chlopaków:)

Dzięki za odpowiedzi i propozycje:) oby poskutkowało...
a jeszcze takie pytanko- co z pracą dla dziewczyny? też znacie jakieś miejsce, gdzie mogłaby spróbować? (szuka już ze 3miesiące i nic!)

Witam, poważne firmy korzystają z wyspecjalizowanych agencji. Większość ogłoszeń bezpłatnych - nie chcę obrażać żadnego z pracodawców, jest mało atrakcyjna dla poszukujących pracy. Od siebie mogę dodać tylko to że należy przed podjęciem pracy "popytać" się ludzi którzy tam pracowali bądź pracują o warunkach zatrudnienia.

Pozdrawiam
MirekO

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org