Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca |
Witam wszystkich! Czy może ktoś napisać, jaką skuteczność odnosi umieszczanie w dziale ogłoszeń swojego zgłoszenia, że szuka się pracy?? Ktokolwiek to czyta i się odzywa??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca |
Daj ogłoszenie i sprawdź. Anthony
|
|
Zdesperowany Pracę można znaleźć, ale wpierw ruszyć ze stołka swoje czterylitery i poszukać jej. Sama do domu nie przyjdzie. Osobiście nie chciałbym mieć pracownika, który tylko taką metodą szuka zatrudnienia.
|
|
kazda forma szukania pracy jest dobra i wcale nie swiadczy o czlowieku
|
|
Jeżeli szukasz roboty to proponuje hurtownie nabiałową TMT na bawełnie,obok WSA.Jeżdze tam codziennie po towar i wiem,że teraz potrzebuja magazyniera...a z czasem jak sie sprawdzisz to może bedziesz siedział w ciepełku i wypisywal faktury na krzesełku z oparciem;)
|
|
To prawda, każda forma samoreklamy jest dobra (portfolio). Ale pracodawca, przeważnie daje ogłoszenia, nie je czyta. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
mozesz też spróbować w Multifarmie na nowogrodzkiej ostatnio na magazyn przyjęli kilku chlopaków:)
|
|
Dzięki za odpowiedzi i propozycje:) oby poskutkowało... a jeszcze takie pytanko- co z pracą dla dziewczyny? też znacie jakieś miejsce, gdzie mogłaby spróbować? (szuka już ze 3miesiące i nic!)
|
|
Witam, poważne firmy korzystają z wyspecjalizowanych agencji. Większość ogłoszeń bezpłatnych - nie chcę obrażać żadnego z pracodawców, jest mało atrakcyjna dla poszukujących pracy. Od siebie mogę dodać tylko to że należy przed podjęciem pracy "popytać" się ludzi którzy tam pracowali bądź pracują o warunkach zatrudnienia. Pozdrawiam MirekO
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |