Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ksiądz który robił zdjęcia dzieciom przeniesiony. |
Nowy ksiądz który był w Piątnicy robił dzieciom zdjęcia na Religi,został przeniesiony do innej parafi.trzeba było mu sprawdzić komputer telefon czy nie ma zdjęć z pedofilia itd.jego zachowanie nie jest normalne.ostatnio złapali księdza Zamościa co robił zdjęcia dzieciom ,miał kamerę ukryta w bucie i tym butem zaglądał do przyzmiezalni itp.sprawdzili pały mu komputer a tam zdjęcia nagie samych dzieci itd.z tym księżmi to jest cos nie tak afera za afera pedofilia kasa rodziny na boku biznesy.czy to jest normalne.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ksiądz który robił zdjęcia dzieciom przeniesiony. |
Jest taki film Kler....i wszystko jasne jak słońce, papież Franciszek poczciwy człowiek a co on sam może zmienić, tylko księga Henocha może ich przerazi.....ich panów w czarnych sukienkach. Anatol M.
|
|
Jasiu, z ciebie taki dobry haker to mu sprawdź komputer, może tam znajdziesz i swoje zdjęcia , jak z kolan śmietanę zlizywałeś na zakrystii :)
|
|
speech k....a ty jestes na tym rofum dzien i noc w kazdym temacie bierzesz udzial.powiec ci tak zebym chial to bym cie namierzyl i by bylo po temaciez jestes za pewny siebie,kazdego mozna namierzysz zadne program ci nie pomorze. poprostu z olalem twoe tematy , nie takich cwaniakow ak ty namierzaja.zastanow sie czasami co piszesz ,nigdy nie wiesz na kogo natrafisz.
|
|
Franek jest poczciwy? A to dobry żarcik.... Kasia..
|
|
f16, pedałku namierzyć to ty możesz swoje gowno w kiblu, tak się ci.oto chwaliłeś i odgrażałeś , czas płynie a ty na durnia i chwalipiętę synku wychodzisz .
|
|
Kaśka De.wotko a co ty możesz zarzucić Franciszkowi ? ... JPII był lepszy w te klocki ? Nie krył pedofilii ?
|
|
Smieciu speech ty **** wredne nie fikaj bo jak cie zlokalizuje to bedziesz kamienie fryz **** wredny hamie.zapamiętaj co ja pisze tak na wszelki wypadek stary dzadiu.
|
|
pedałku, obiecujesz mi to już od kilku dni i co wychodzi z twojego hakierowania ? przypomnieć ci strachliwa ci.oto, jak zaproponowałem ci bohaterze z za monitora spotkanie w realu toś się ze strachu obsrał ? a pamiętasz , jak sam podałeś niby numer telefonu do siebie, odgrażając się wcześniej jaki to z ciebie kozak i co to mi ty nie zrobisz , jak się spotkamy, oddzwoniłem natychmiast, numer telefonu nie istniejący ... a ty głupio się tłumaczyłeś dziecinko, że mnie tylko podpuszczałeś , bo w rzeczy samej jesteś śmierdzącym tchórzem ?
|
|
hehe Żyj tak,aby pod koniec życia móc powiedzieć: ku*wa fajnie było!
|
|
Speech ty śmiecie to chodź się spotkamy,pewnie takim tchórzem jestes ze masz kisiel w gaciach,nie sadze żebyś sie spotkać bo jestes tchorz, kozak za monitora jak piszes to jestes ty totalna ciota.
|
|
strachliwy pedałku, zapomniałeś o tym temacie , jak ogon pod dvpę podkuliłeś ? https://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=792826&t=792826
|
|
ten f16 to zwykły śmieć , zero intelektulane, obsrany szczekający kundel zagrodowy. Roberta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |