Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzwon na przykoszarowej |
Wczoraj około godziny 23 bił dzwon w parafii Bożego Ciała.Wie ktoś z jakiego powodu?A zresztą ten dzwon w tygodniu jest irytujący.Bije 15min przed każdą mszą.Rozumiem w niedziele ale po co w tygodniu, codziennie za 15 siódma mnie budzi i pewnie nie tylko mnie new
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzwon na przykoszarowej |
To samo w krzyżu. Kościół w środku osiedla i napier... każdego dnia od rana.
|
|
To plebany wala parafianow po lbach, co by ci wiedzieli kto jest ich panem. Tylko dla czego maja obrywac rowniez tacy, ktorzy z ta czarna plaga nie chca miec nic wspolnego... urbi et orbi !
|
|
Tak to jest, jak towarzystwo wyrwie się z wioski i nagle zaczyna zgrywać wielkie \"Panstwo\". Wszystko zaczyna im przeszkadzać - a to dzwony, a to samochody, a to place zabaw przy blokach, a to smród jakiś lub karetka wieczorem jeździ na sygnale przy blokach... Ale oczywiście każdy z Was życzy sobie mieszkać w centrum osiedla, aby było wszędzie blisko. Trzeba było rozejrzeć się podczas podejmowania decyzji o kupowaniu mieszkania, co jest w najbliższej okolicy. Ciesz się jeden z drugim, że - póki co - nie budzi Was muzein. Oni zaczynają po 4.00 rano i ciągną 5 razy w ciągu doby. Ciekawe, który z Was pisnąłby wówczas choć słówko, że z meczetu śpiewy jakieś (cyt.) \"napier...\". Za głośno na osiedlu? Kończy budować się osiedle niedużych domków przy drodze w kierunku Ostrołęki. Daleko od kościołów, blisko cmentarz (a tam cichutko, jak makiem zasiał)... Może warto skorzystać?
|
|
Donator pisałem o dzwonie a nie o placach zabaw itp.Naprawdę jeśli ktoś ma małe dziecko to może być problem.A z cmentarza korzystać nie zamierzam, aczkolwiek jeżeli ty jesteś zorientowany jak widzę ,to udaj się do zarządcy i może już teraz zamów sobie mogiłkę.A co ma wogóle wioska do tego?Łomża-centrum wszechświata haha.Właśnie takich cwaniaków jak ty tu pełno,jak tu mówią \"przemederycznych\".Kolejny głupio-mądry new
|
|
Bardzo przydatne informacje :) Dzięki wielkie ;) Z całą pewnością przydadzą mi się :) Standardowa edukacja zapewni Ci przeżycie. Samokształcenie - fortunę. Jim Rohn
|
|
Haha, jak wyżej ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |