Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zarobki kierowca C + E międzynarodówka? |
Jakie obecnie są zarobki kierowcy C+E na międzynarodówce?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zarobki kierowca C + E międzynarodówka? |
duże
|
|
Niewielkie Pozdrawiam
|
|
Wszystko zależy jaką pracę wykonujesz i w jakiej firmie pracujesz. W Łomży i okolicy prawie same DziadTransy które oferują 4-4.5 tyś za 3 tyg jazdy i tydzień w domu zarobki smieszne nie wiem co za ludzie w ogóle u nich pracują. Normalna stawka w normalnej firmie zaczyna sie od 5k na wschodzie kraju do 7 k na zachodzie oczywiście za system 3 na 1. Jezdzi sie na dietach w rzadkich przypadkach ktoś lata od kilometra czy od frachtu.
|
|
Ja myślę że dużo też i DziadKierowców jest na rynku dlatego takie stawki w tej okolicy
|
|
A jak z doświadczeniem? Brane jest pod uwagę, czy firmy dają możliwość zdobycia doświadczenia?
|
|
To zalezy od firmy. Jak masz gdzieś niedaleko bazę Link Transport to tam nie wymagają doświadczenie tylko sami przeprowadzają szkolenia. Więc opcja fajna. Bo mój mąż jest tam trenerem.
|
|
O Linku słyszałem. Mają nową flote i stawiają na szkolenia. Podobno umowa o pracę a wynagrodzenie podstawa i dieta. A jak atmosfera?
|
|
Tu masz nawet artykuł o tym jak te szkolenia wyglądają w Linku https://40ton.net/mozliwosci-rozwoju-zawodowego-firmie-link-czyli-czym-zajmuja-sie-kierowcy-szkoleniowcy-trenerzy/ jak dla mnie bardzo dobry pomysł na rozwój pracowników.
|
|
O tego nie słyszałem, ale wygląda dość ciekawie. Szukam pracy za kółkiem na międzynarodówce już jakiś czas i całkiem przez przypadek o Linku usłyszałem. Widać ich auta na drogach dość często więc chyba gdzieś tu mają bazę. Czyli bez doświadczenia też zatrudniają tak?
|
|
Pewności nie mam więc najlepiej do nich zadzwonić albo się udać. Ale skoro stawiają na rozwój pracownika to raczej doświadczenie nie ma znaczenia, bo dadzą Ci je zdobyć.
|
|
Sama że sobą prowadzisz konwersacje haha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |