Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lekarz |
Witam. Szukam dobrego lekarza od kręgosłupa (ogólnie plecy). Objawy to ból pleców przy wstawaniu po nocce z łóżka. Może miał ktoś podobny problem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lekarz |
Poszukaj dobrego rehabilitanta, który masażem postawi Cię na nogi. Przed 30 tką dopadła mnie dyskopatia i odpowiednie ręce zawsze mnie stawiają na nogi od wielu lat. Masaż plus nastawienie i jest ok. Tfu, tfuu aby nie zapeszać od dwóch lat nie potrzebowałam nastawiania:) Kasia..
|
|
Jakieś namiary można prosić??
|
|
Proszę bardzo. Ośrodek mieści się w Czartorii, zapisy są ostatniego dnia miesiąca oczywiście oprócz sobót i niedziel.Telefon-862174535 Kasia..
|
|
Pan weterynasz z Czartorii mało kuteczny s
|
|
To nie musi być wcale kręgosłup. Proponuję najpierw zrobić USG jamy brzusznej i wyniki krwi. Pozdrawiam i życzę zdropwia
|
|
Ja miałem podobny problem okazało się że łóżko było za twarde sprawę rozwiązał materac dmuchany kupiony za coś ponad 30 zł w tesco.
|
|
Masaż Łomża 660345055
|
|
Pan rehabilitant z Podgórza. Pozdrawiam
|
|
Jeżeli są tutaj osoby, które szukają najlepszej opieki medycznej, to polecam Wam ofertę PZU Zdrowie - https://zdrowie.pzu.pl/ , które posiada swoje placówki medyczne w całej Polsce. Placówki medyczne PZU oferują szczepienia, regularne badania przesiewowe, konsultacje dotyczące zdrowego stylu życia i prewencji chorób.
|
|
Mogę wam polecić centrum medyczne https://vivomed.pl/antykoncepcja-dla-mezczyzn-popularne-metody/ to klinika założona przez specjalistów. Możecie tam zapisać się na takie badania jak cystoskopia, kapilaroskopia czy inne. Na stronie macie dokładną ofertę cennik to się koniecznie zapoznajcie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |