poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do właściciel psów i kotów

Witam serdecznie wielbicieli psów i kotów,
czy byliby Państwo zainteresowani poradami żywieniowymi oraz zakupem wysokiej jakości karmy (mokrej i suchej) uznanej firmy w konkurencyjnej cenie z zawsze darmową dostawą do domu, 7 dni w tygodniu o dogodnej porze?
Zamówienia drogą telefoniczną lub online. W ofercie również darmowe próbki karm, zabawki, smakołyki, artykuły pielęgnacyjne i inne. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do właściciel psów i kotów

Może więcej szczegółów.

- dostosowanie karmy dla psa i kota w zależności od jego wielkości, aktywności, stanu zdrowia
- darmowe próbki do przetestowania
- karma wysokiej jakości przygotowana na podstawie skandynawskiej receptury, opracowana przed lekarzy weterynarii i dietetyków
- filozofią marki jest propagowanie zdrowego stylu życia zwierząt
- zamówienia składane na stronie i internetowej lub telefonicznie u dostawcy
- darmowa dostawa zamówienia do domu realizowana przez dostawcę

W obecnej chwili sprawdzane jest tylko zainteresowanie ofertą, sprzedaż nie jest jeszcze prowadzona.

zainteresowani by byli tylko co to za firma co produkuje karmę?

bigi2004

a jaka karma? i jak bardzo konkurencyjne ceny?

Myślę że znalazłyby się zainteresowane osoby, ale czy byłoby ich wiele? Masa ludzi nadal zyje w przekonaniu ze psu wystarczą odpadki z obiadu.

Firmy nie chcę teraz zdradzać. Cechuje się tym, że jej produktów nie ma na półkach w sklepie. Sprzedaż jedynie online lub telefonicznie.

Dr. Steel Hammer, niestety tak jest, ale na szczęście powoli się to zmienia :) Coraz więcej mamy rasowych psów, rośnie też świadomość zdrowego odżywiania,a ludzie zaczynają czytać etykiety.

jak chcesz sprzedawac karme np dla kotow
to mi powiedz co kot powinien jesc

Nie ma karmy uniwersalnej dla wszystkich. Powinna być dostosowana do stanu zdrowia, wieku i wielu innych czynników.

Ty lepiej napisz czy to jest firma oficjalnie działająca, już zarejestrowana, jak piszesz, że już coś sprzedajesz online : \" Firmy nie chcę teraz zdradzać. Cechuje się tym, że jej produktów nie ma na półkach w sklepie. Sprzedaż jedynie online lub telefonicznie.\"

To jest robione pod nadzorem SANEPIDu ?

A skąd bierzesz surowce/mięso , pewnie też najwyższej jakości ?

no to panu juz dziekujemy
radze doksztalcic sie w temacie
ale lepiej glupi narod robic w konia i doic
sprzedawac karmy i miec w ***** co powinien jesc np kot
brawo ty

Nie produkuję karmy i jej nie sprzedaję, jedynie sprawdzam zainteresowanie... Marka działa 30 lat na rynku zagranicznym, a od 10 w Polsce. Forma sprzedaży to polityka firmy, nie mój pomysł. W naszym regionie jest nieznana, ponieważ dotychczas nie było dystrybutora. Należy najpierw dokładnie przeczytać treść i ją zrozumieć zamiast pochopnie rzucać oskarżenia. Dyskusja zeszła poniżej pewnego poziomu kultury, także temat skończony 😉

oj kolo kolo
liczy sie tylko kasa nic wiecej
nastepny co bedzie doic naiwnych ludzi
a tersc czytam
ty lepiej poczytaj co kot powinien jesc itp
bo z kitem to do szklarza

Przecież napisał ci , że karma ma być dostosowana do stanu zdrowia, wieku i wielu innych czynników.

... czyli to poważna firma, dieta będzie zawsze dobierana indywidualnie dla każdego zwierzaka :) Pewnie po uprzednim badaniu w gabinecie weterynaryjnym, pobraniu próbek i analizach laboratoryjnych :))))))

Super, dzięki wielkie za ciekawe porady w tym obszarze tematycznym. Z całą pewnością przyda mi się to.

Problem spędzania najlepszego okresu życia na zarabianiu pieniędzy po to, aby cieszyć się wątpliwą swobodą w okresie życia najmniej wartościowym.

karma dostosowana do wieku itp
to bujda przynajmniej ta dla kotow
czy mlody kot,czy stary,czy po kastracji czy po sterylizacji
kazdy je ta sama karme
-nie wiem jak chore np na nerki-
kot nie powinien jesc suchej karmy
a tu bedzie dostosowana do wieku ha ha ha

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org