Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do właściciel psów i kotów |
Witam serdecznie wielbicieli psów i kotów, czy byliby Państwo zainteresowani poradami żywieniowymi oraz zakupem wysokiej jakości karmy (mokrej i suchej) uznanej firmy w konkurencyjnej cenie z zawsze darmową dostawą do domu, 7 dni w tygodniu o dogodnej porze? Zamówienia drogą telefoniczną lub online. W ofercie również darmowe próbki karm, zabawki, smakołyki, artykuły pielęgnacyjne i inne. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do właściciel psów i kotów |
Może więcej szczegółów. ____________________________________________________________ Ludziom uczciwym zawsze należy oddać sprawiedliwość. A nieuczciwym, pieniądze.
|
|
- dostosowanie karmy dla psa i kota w zależności od jego wielkości, aktywności, stanu zdrowia - darmowe próbki do przetestowania - karma wysokiej jakości przygotowana na podstawie skandynawskiej receptury, opracowana przed lekarzy weterynarii i dietetyków - filozofią marki jest propagowanie zdrowego stylu życia zwierząt - zamówienia składane na stronie i internetowej lub telefonicznie u dostawcy - darmowa dostawa zamówienia do domu realizowana przez dostawcę W obecnej chwili sprawdzane jest tylko zainteresowanie ofertą, sprzedaż nie jest jeszcze prowadzona.
|
|
zainteresowani by byli tylko co to za firma co produkuje karmę? bigi2004
|
|
a jaka karma? i jak bardzo konkurencyjne ceny?
|
|
Myślę że znalazłyby się zainteresowane osoby, ale czy byłoby ich wiele? Masa ludzi nadal zyje w przekonaniu ze psu wystarczą odpadki z obiadu.
|
|
Firmy nie chcę teraz zdradzać. Cechuje się tym, że jej produktów nie ma na półkach w sklepie. Sprzedaż jedynie online lub telefonicznie.
|
|
Dr. Steel Hammer, niestety tak jest, ale na szczęście powoli się to zmienia :) Coraz więcej mamy rasowych psów, rośnie też świadomość zdrowego odżywiania,a ludzie zaczynają czytać etykiety.
|
|
jak chcesz sprzedawac karme np dla kotow to mi powiedz co kot powinien jesc
|
|
Nie ma karmy uniwersalnej dla wszystkich. Powinna być dostosowana do stanu zdrowia, wieku i wielu innych czynników.
|
|
Ty lepiej napisz czy to jest firma oficjalnie działająca, już zarejestrowana, jak piszesz, że już coś sprzedajesz online : \" Firmy nie chcę teraz zdradzać. Cechuje się tym, że jej produktów nie ma na półkach w sklepie. Sprzedaż jedynie online lub telefonicznie.\" To jest robione pod nadzorem SANEPIDu ? A skąd bierzesz surowce/mięso , pewnie też najwyższej jakości ?
|
|
no to panu juz dziekujemy radze doksztalcic sie w temacie ale lepiej glupi narod robic w konia i doic sprzedawac karmy i miec w ***** co powinien jesc np kot brawo ty
|
|
Nie produkuję karmy i jej nie sprzedaję, jedynie sprawdzam zainteresowanie... Marka działa 30 lat na rynku zagranicznym, a od 10 w Polsce. Forma sprzedaży to polityka firmy, nie mój pomysł. W naszym regionie jest nieznana, ponieważ dotychczas nie było dystrybutora. Należy najpierw dokładnie przeczytać treść i ją zrozumieć zamiast pochopnie rzucać oskarżenia. Dyskusja zeszła poniżej pewnego poziomu kultury, także temat skończony 😉
|
|
oj kolo kolo liczy sie tylko kasa nic wiecej nastepny co bedzie doic naiwnych ludzi a tersc czytam ty lepiej poczytaj co kot powinien jesc itp bo z kitem to do szklarza
|
|
Przecież napisał ci , że karma ma być dostosowana do stanu zdrowia, wieku i wielu innych czynników. ... czyli to poważna firma, dieta będzie zawsze dobierana indywidualnie dla każdego zwierzaka :) Pewnie po uprzednim badaniu w gabinecie weterynaryjnym, pobraniu próbek i analizach laboratoryjnych :))))))
|
|
Super, dzięki wielkie za ciekawe porady w tym obszarze tematycznym. Z całą pewnością przyda mi się to. Problem spędzania najlepszego okresu życia na zarabianiu pieniędzy po to, aby cieszyć się wątpliwą swobodą w okresie życia najmniej wartościowym.
|
|
karma dostosowana do wieku itp to bujda przynajmniej ta dla kotow czy mlody kot,czy stary,czy po kastracji czy po sterylizacji kazdy je ta sama karme -nie wiem jak chore np na nerki- kot nie powinien jesc suchej karmy a tu bedzie dostosowana do wieku ha ha ha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |