Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Boks |
Cy Sądzicie Na Temat Tej Dyscypliny Sportu?? Czy Waszym Zdaniem Jest Przydatne Trenować to? I Jeżeli Pisząc O Efektach;) Pozdro!!!!!!!! Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Boks |
w dzisiejszych czasach przyda sie napewno lecz za duzy kosz ponosi nasz organizm(szczegolnie mozg). Boks mozna trenowac ale nie zawodowo, podstawowe uderzenia, garda itp. Jesli juz wybieramy zawodowo, trzeba sie zastanowic nad konsekwencjami. Poprostu trzeba miec "twarda banie" oraz zdrowie jak ryba.
|
|
|
warto trenować boks... ale jeszcze lepiej MT... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
peter nie umiesz sie wypowiedzieć?:> Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Jasne że warto, każdy sport wyrabia charakter a boks moim zdaniem najbradziej. Sam trenowałem niestety tylko rok , bo musiałem wyjechać do USA na rok i jakoś jak wróciłem z tego kraju gdzie królują McDonaldsy zapuściłem sie i szczerze powiem nie chciało mi sie ganiać na treningi. Ciągle sie mobilizuje ale nie nigdy nie po drodze, nauka , praca a na boks trzeba mieć czas i naprawde dużo poświęcić. Mam taka posture ze i bez tego czy umiem dobrze przywalić sie nie boje wyjśc noca na ulice ;] Ale nie o to chodzi wg mnie w tym sporcie , tylko o to że wygrywając walke, sparing odbierasz szacunek drugiemu człowiekomi a sam zyskujesz w oczach innych. RESPECT o tu chodzi for me . A to że są 4 konfederacje boskerskie w których walczysz zeby osianąc tytuł mistrza świata to już inna bajka. Chodzi tylko o PIENIĄDZE. Trenować jak najbardziej , boks to chyba hehe........ filozofia życia ;]
|
|
BadBoyz Dziękuje ślicznie za Informacje:):):) Dobry Człowiek Jesteś:):):):) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
|
Newbie hehe nie przesadzaj:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |