poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Boks

Cy Sądzicie Na Temat Tej Dyscypliny Sportu?? Czy Waszym Zdaniem Jest Przydatne Trenować to? I Jeżeli Pisząc O Efektach;) Pozdro!!!!!!!!

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Boks

w dzisiejszych czasach przyda sie napewno lecz za duzy kosz ponosi nasz organizm(szczegolnie mozg). Boks mozna trenowac ale nie zawodowo, podstawowe uderzenia, garda itp. Jesli juz wybieramy zawodowo, trzeba sie zastanowic nad konsekwencjami. Poprostu trzeba miec "twarda banie" oraz zdrowie jak ryba.

Cyt: Cy Sądzicie Na Temat Tej Dyscypliny Sportu?? Czy Waszym Zdaniem Jest Przydatne Trenować to? I Jeżeli Pisząc O Efektach;) Pozdro!!!!!!!!

Mógłbyś sprecyzować?

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

warto trenować boks... ale jeszcze lepiej MT...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

peter nie umiesz sie wypowiedzieć?:>

Jasne że warto, każdy sport wyrabia charakter a boks moim zdaniem najbradziej. Sam trenowałem niestety tylko rok , bo musiałem wyjechać do USA na rok i jakoś jak wróciłem z tego kraju gdzie królują McDonaldsy zapuściłem sie i szczerze powiem nie chciało mi sie ganiać na treningi. Ciągle sie mobilizuje ale nie nigdy nie po drodze, nauka , praca a na boks trzeba mieć czas i naprawde dużo poświęcić.

Mam taka posture ze i bez tego czy umiem dobrze przywalić sie nie boje wyjśc noca na ulice ;] Ale nie o to chodzi wg mnie w tym sporcie , tylko o to że wygrywając walke, sparing odbierasz szacunek drugiemu człowiekomi a sam zyskujesz w oczach innych. RESPECT o tu chodzi for me . A to że są 4 konfederacje boskerskie w których walczysz zeby osianąc tytuł mistrza świata to już inna bajka. Chodzi tylko o PIENIĄDZE.

Trenować jak najbardziej , boks to chyba hehe........ filozofia życia ;]

BadBoyz Dziękuje ślicznie za Informacje:):):) Dobry Człowiek Jesteś:):):):)

Bez koksu nie ma boksu :)

Newbie hehe nie przesadzaj:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org