Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Aranżacja wnętrz/ wyposażenie |
Wraz z moimi rodzicami planujemy mały remont mieszkania. Mam dość ich przestarzałych mebli, które już mają swoje lata więc zaproponowałam im by nadać mieszkaniu troszkę charakteru i wykorzystać designerskie meble, które nadadzą troszkę świeżości. Oczywiście oni dość sceptycznie podchodzą do tego tematu. Może podpowiecie mi jakimi argumentami mogłabym ich przekonać?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Aranżacja wnętrz/ wyposażenie |
bez ściemy - dawaj reklamę i spadaj
|
|
Kolego bądź koleżanko nie krępuj się. Podeślij jakiś link... może komuś się przyda...
|
|
Cienizna. Nic ciekawego i do tego drogo. Odradzam
|
|
Wakacje w pełni to i remonty w pełni. Ze sklepów meblowych, które ostatnio testowałam - prawie cały dom do umeblowania, to najlepiej sprawdził się Mirjan24.pl, cenowo ok, ale przywieźli meble własnym transportem i nic nie było uszkodzone. A jak dowozili kurierzy, to różnie to wychodziło. beata.lisek
|
|
Kamyki już sytny raz wklejasz link do tej dziadowskiej firemki.
|
|
Chciałam zapytać gdzie szukaliście inspiracji na wykończenie. Oprócz pinterest, homebook.
|
|
Gotowe inspiracje ze sklepów meblowych (nawet jeśli nie chcemy mebli stamtąd, to czasem fajnie wyglądają pomieszczenia) - IKEA, BRW, itd. Oglądałam też trochę kanału „Wnętrza zewnętrza” na YT Meble zamawiałam głównie u producentów - ceny są o wiele korzystniejsze niż w innych sklepach. Zerknij sobie najlepiej na tanie narożniki prosto od producenta na tej stronie. W sklepie mają wiele dobrych jakościowo mebli ;)
|
|
Spis działów | Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4lomza.pl Regionalny Portal | Copyright © Speed s.c. 2005r - 4too v.1.0 |