Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miliony na park- nieudaczniku prezydencie Łomży !!! |
Buduj szkoły, mieszkania dla potrzebujących, przedszkola, a nie parki JP XXIV które czczą oszołomów~!!!! ludziom pomagaj!!!! LUDZIOM!!! a nie k\"\"\"\"\"\"\"\"\"a parki budujesz!!! ************ Eva Ali-baba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miliony na park- nieudaczniku prezydencie Łomży !!! |
Szkół nie potrzeba, za mało uczniów. Na mieszkania ludzi już stać a takie miejsce będzie doskonałe na odpoczynek.
|
|
Mija ale tam podobno mają wpuszczać tylko dzieci i psy szczepione
|
|
Jedyna rozsądna decyzja to wypierdolić tego dziada w następnych wyborach i wybrać następnego. Też mam go dosyć. A takie pierdolenie na forum nie ma sensu.
|
|
A wy myślicie że następny nie będzie szorować rowa klerowi :) POWODZENIA :)
|
|
Na pewno gorszego prezydenta Łomża już nie będzie miała. Chrzanowski potrafi jedynie SMSować i lansować się do fotek. Łomża ma dosyć jego i jego kumpli. Jakby jego ojciec prowadził biznes w ten sam sposób jak Chrzanowski zarządza finansami miasta - dawno poszedłby z torbami ! Tylko tutaj wszystko się dzieje z pieniędzy mieszkanców a nie tych przez niego samego zarobionych, z Waszych moi drodzy i z moich ! Chrzanwoski sobie wróci na PWSiP a dług Łomży zostanie.... Kibel za 200 tys., który nawet nie wytrzymał warunków atmosferycznych ! gratuluje ! Stary dworzec sprzedany a nowy jednak wyjdzie drożej niż nasz SMSowy Dawca roboty myslał ? a co tam !
|
|
Chrzanowski ma pomysły kosztowne, na które Łomży po prostu nie stać. W odniesieniu do rzeczywistości i wyborczych obiecanek, propozycją wpompowania grubego szmalu w nierentowne inwestycje Chrzanowski kpi z wyborców – wszystkich: i tych którzy głosowali na niego, i tych którzy byli przeciw; tych którym bieda niestraszna, i tym którzy ledwie zipią. Dług rośnie, brak nowych inwestycji przynoszących wpływy do budżetu. Miasto się wyludnia, brak perspektyw rozwojowych powoduje ucieczkę z miasta zdolnych ludzi. Przy takim gospodarzu jak Chrzanowski w Łomży pozostaną niedługo tylko sami emeryci, a kto spłaci długi zaciągnięte przez pana SMSowego? Powiedzmy szczerze, w Łomży nie jest cudownie a parę poprawionych ulic nie stworzą nam dostatniego życia, dotacje na parki i kościoły nie spowodują, że do Łomży przybędą inwestorzy, tak samo jak kilka wpisów jak to jest cudownie na fanpagu Chrzanowskiego nie uczynią z niego dobrego prezydenta. Panie Chrzanowski! Gdzie realizacja obietnic złożonych w programie wyborczym? (link programu wyborczego niżej). https://www.youtube.com/watch?v=r6OfjDi7IAg
|
|
Zgadzam się moi drodzy, osobiście nie powierzyłbym SMSowemu zarządzania sklepem monopolowym a co dopiero mowa o losach 60 tysięcznego miasta. Wiecie czym mnie najbardziej SMSowy utwierdził w tym, że nawet nie dorasta do powierzonej mu funkcji ? ...napisałem na facebooku na jego oficjalnym profilu pod jednym z jego wpisów, że nie zagłosuje na niego ponownie. Wiecie co ten zrobił ? Usunął komentarz a mnie zablokował! Dodam, że profil jest oficjalny. Czy tak postępuje polityk? czy tak postępuje prawdziwy facet ??? Mianem faceta z jajami jestem go w stanie określić jedynie w momencie kiedy niesie do kościoła święconkę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |