Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rondo było na drodze |
Nie byłem na tym rondzie,jednak patrząc na zdjęcie,to oznakowanie dojazdu jest jakąś paranoją.Znaki pionowe pokazują,że mamy przed sobą rondo czyli ruch okrężny prawostronny,a poziome wskazują jazdę na wprost lub skręt w lewo czy w prawo.Od kiedy wjeżdzając na rondo można skręcić w lewo?Przecież to jest jazda pod prąd.Od tego czy kierowca ma zjechać w prawo czy lewo z SAMEGO RONDA są tablice informacyjne,których na tym zdjęciu nie zauważyłem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rondo było na drodze |
Jesteś niedojebany czy po prostu nie byłeś nigdy poza dziurą Łomżą? Domyślam się że prawko masz za świnie lub jajka? Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
|
Kozioł, jak jesteś taki inteligentny, to wytłumacz koledze o co chodzi.
|
|
nie, taki rzeczy były na kursie prawa jazdy poza tym wystarczy trochę pomyśleć Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
|
... i rdza w majtkach.
|
|
Nie widzę tu problemu w oznakowaniu. Strzałka prosta i w lewo informuje, że masz zająć ten pas jeżeli na chcesz zjechać z ronda w lewo lub prosto.
|
|
ale koziołek mu doj*bał hahah Pomysłowo.
|
|
To po cholerę siedzisz w tej dziurze? Ludzie normalnie piszą, a ty wchodzisz i robisz jakieś niepotrzebne kłótnie. Skoro nie chcesz wytłumaczyć to albo sam nie wiesz albo jesteś niedojebany jak to napisałeś.
|
|
Ja się z nikim nie kłócę, wkurwiają mnie po prostu ludzie którzy nie powinni mieć prawa jazdy, a wypisują takie głupoty! Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |