Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jaki prezent dla niemowlaka? |
To jest dziewczynka i urodziła się tydzień 2 tygodnie temu, co daje się na prezent dla takiego małego stworzonka?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jaki prezent dla niemowlaka? |
Hmm śpioszki ?
|
|
pieluszki, chusteczki nawilzajace...........
|
|
mama dziewczynki zapewne najbardziej ucieszylaby sie ze srodkow czystosci bo przy takim dziecku malusim potrzeba ich wiele. przejdz sie do fartlandii na przyklad i kup zestaw do kapieli dla takiego maluszkanp johnosona (zel do mycia, szampon,oliwke i delikatna myjke) dolacz do tego cieply kocyk i paczke pamepersow. wyrobisz sie w 100 zlotych a uwierz mi z doswiadczenia wiem ze taki prezent bedzie przede wszystkim przydatny.
|
|
dla mamy bukiecik zrobiony ze smoczków, dla niuni jakąś maskotkę..misia, aniołka. Może tort pampersowy? ( www.allegro.pl)
|
|
Zdecydowanie srodki higieny, pieluszki lub jakies ladne ubranko
|
|
jak ubranka to takie "na wyrost" tych "na teraz" z pewnością ma pod dostatkiem ;)
|
|
Na pierwszą wizytę polecałabym podarować album na zdjęcia dla niemowlaka albo na przykład mate edukacyjną.
|
|
mata edukacyjna
|
|
ja tez polecam mate edukacyjna, kosmetyki, pampersy itp matka moze chcialoaby sama sobie wybierac
|
|
komóre mu kup :]]
|
|
Na prezent dla nimowlaczka można kupic naprawde wszystko. chociaż trzeba uwazac z zabawkami. zalezy ile przeznaczysz na to gotowki. polecam foteliki samochodowe, akcesoria do kąpieli, zabawki renomowanej firmy Fisher Price (sama marka robi wrażenie). najbardziej opłaca się kupować przez internet. znalazłam 1 fajny sklepik www.more4kids.pl - napewno znajdzisz w nim cos ciekawego na prezent.
|
|
Ze swojej strony proponuję zabawkę [MR B - sposób na kolkę Co ważne jest to nie tylko zabawka, ale też bardzo funkcjonalne urządzenie, które przynosi ukojenie dziecku pozwalając mu się uspokoić i zasnąć. Daje ciepło, dlatego uśmierza ból i przynosi spokój. Produkt jest rekomendowany przez położne.
|
|
dobrym pomysłem będzie porządny materac dla maluszka, wiadomo to kolejny wydatek i byś odciążyła rodziców. my kupiliśmy na urodzenie dziecka znajomej z pracy materac dla alergików Sensitive z Fiki Miki, bardzo porządny, leczniczy materac http://materacyk.pl/produkt/materac-sensitive-model-ms11/
|
|
maty edukacyjne sprawdzają się w każdych warunkach, można powiedzieć że mata rośnie razem ze szkrabem, ja swoją kupowałam na allegro (186 stron do wyboru :))
|
|
Spytaj mamy :) Na pewno ma listę niekończących się wydatków. Pomożesz jej i odhaczysz przynajmniej jedną pozycję :)
|
|
Smartfona albo Tableta kup niech się już oswaja
|
|
Niemowlakowi to chyba wszystko jedno.
|
|
|
Pampersy są najlepsze :)
|
|
Według mnie można dać jakiś ładny śpiworek. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Wiem, że gusta są różne, ale chciałbym podkreślić, że szczególnie polecam Słyszeliście o tym sklepie?
|
|
Zerknij na https://www.hulahop.pl/wiadomosc/ranking-zabawek-dla-niemowlat-top-10-bezpiecznych-zabawek-dla-twojego-maluszka/4404/. Znajdziesz tutaj wiele pomysłów na prezent dla takich małych dzieci. Warto poczytać o tym jaką zabawkę wybrać, żeby na pewno była ona bezpieczna ;)
|
|
U nas świetnie sprawdził się taki fajny suchy basen z kulkami i jest on nie drogi a myślę, że większość dzieci będzie bardzo zadowolone z takiego prezentu :) Zobacz sobie tu https://e-babystuff.pl/ bo ja z tego co pamiętam właśnie u nich zamawiałam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |