Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
internetowe zakupy |
Kupujecie wegiel w interencie? Jakos mam obawy ze oszukają szczegolnie ze pakuja do workow. Jaka mam pewność ze w worku bedzoe tylko wegiel a nie żelastwo albo kamienie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: internetowe zakupy |
Spam . spadaj trollu .
|
|
Tez miałem obiekcje ale po pierwszym malutkim zamówieniu chyba 20 workow po 25 kg zminilem zdanie Węgiel sztygar – klasa. Czysciutki bez kamieni, wartość oplowa w porządku, długo jest rozzazony i trzyma długo temperaturę a to w węglu jest najważniejsze. Schludnie zapakowany A jak czekam na dostawe to faktycznie w sklepie budowlanym można się poratować albo na orlenie 2 czy 3 woreczki Lepiej dzwonic i pytac bo nie we wszystkich sklepach i nie na wszystkich stacjach jest a szkodza
|
|
Imię (nazwa) użytkownika: starstach Posty: 1 Imię (nazwa) użytkownika: michaelfor Posty: 1 i specjalnie założyłeś konto by nam to oznajmić ?? troll
|
|
omg, nie wpadlbym na to, zeby wegiel w internecie kupowac Krzysztof
|
|
węgiel przez internet? rzadko spotykane :P kamyki_80
|
|
to węgiel można dostać przez internet? o.O
|
|
Wy tak serio o tym węglu że aż wątek jest? :D
|
|
Bardzo lubię robić zakupy online, coraz rzadziej chodzę po sklepach.
|
|
To naprawde obiecuje wiele mozliwosci, ktorych w zadnym wypadku nie nalezy przegapic, jak sadze. Handel na gieldzie jest teraz dosc oplacalny i wiem, ze wielu wie, jak to zrobic. Najwazniejsze jest, aby dobrze zrozumiec, co jest w tej dziedzinie i jak mozna to wykorzystac dla siebie.
|
|
Co ma kask do węgla i sklep outdoorowy :D Węgiel chyba lepiej u dostawców bezpośrednio, bo człowiek wie co bierze - jakichś kamieni czy żelastwa ci nie nasypią internetowi, ale jak potrafisz rozróżnić który jest lepszej jakości, a który gorszej. Bo inaczej to bez różnicy
|
|
Jak często robicie zakupy za granicą i na co Wy zwracacie największą uwagę podczas ich robienia? Mogę Wam wszystkim poelcić stronę https://panoramakutna.pl/czy-musisz-placic-clo-gdy-zamawiasz-cos-z-zagranicy/ , gdzie znajdziecie artykuł z poradami dotyczącymi płacenia cła za zakupy za granicą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |