Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca |
Witam może wiecie gdzie potrzebują do pracy . Pracowałem jako kierowca magazynier i mam uprawnienia na wózek widłowy . Ja pomoc bardzo dziękuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca |
hmm Center Mebel w Łomży często szuka, Forte w Ostrowi na wózek, warto na browar Łomża złożyć na wózki (często szukają), TmT szuka też magazyniera bardzo często. Ale z kasą raczej szału tam nie ma :). ---------------------------------------------
|
|
Forte dowozi z Łomży ---------------------------------------------
|
|
Wystarczy wejść na tym portalu w ogłoszenia PRACA i jest tego trochę: Praca dla osoby z uprawnieniami na wózki widłowe. Praca od 8-16/ pon-pt. Więcej info tel. tylko 9-14/ pon-pt. telefon: 664476486 ogłoszenie dodane 2017-10-23 a PEPEES to już od sierpnia szuka ludzi do pracy Przedsiębiorstwo Przemysłu Spożywczego \"PEPEES\" S.A. zatrudni pracowników produkcyjnych na okres kampanii ziemniaczanej. Umowa o pracę na czas określony. telefon: 862155817 e-mail: sprzestrzelska@pepees.pl ogłoszenie dodane 2017-10-23
|
|
Zapraszamy do pracy w Eko Park przy ul. Poznańska 103. Poszukujemy: -przedstawiciela/ki d.s. handlu -kierowca kat. C (najlepiej C+E) -operator wózka widłowego -spawacz/ślusarz Korzystając z okazji, zasieję reklamę :) www.ekopark24.pl pozdrawiam
|
|
|
A może warto w tym temacie popytać znajomych? Moim zdaniem jest to dość dobre rozwiązanie :) Częściej miewam wątpliwości niż pewność
|
|
A może szukacie w niewłaściwej okolicy? Sporo jest ofert pracy Warszawa w internecie, nic dziwnego, że tyle osób wyjeżdża do stolicy za pracą. Połowa moich kolegów też powyjeżdżała.
|
|
Jest wiele różnych możliwości podjęcia pracy.... Co myślicie o takim rozwiazaniu, zeby jechać do pracy za granicę a potem sie wziac za zakładanie firmy? Dostałem taka propozycje pracy w Holandii z agencji In Person i mocno sie nad tym zastanawiam. Czytałam sporo opiniii, że dobrze dbaja o pracownikow... załatwiaja wszystkie formlaności i kasa zawsze na czas. Czyli wszystko to co najważniejsze. :)
|
|
jedż trollu do tej Holandii i się nie oglądaj na nic to super praca dla trolli. Tylko nie wiem co ci lepiej odpowiada wklejanie reklam czy dojenie krów lub pielenie kwiatów ???
|
|
Mokka tyś jest pedał? Dostałem taką propozycję .... Czytałam sporo opinii... Jedz do tej Holandii bo jako troll nie osiągniesz nic w życiu i niczego się nie dorobisz.
|
|
praca za granicą przez agencję... żal bigi2004
|
|
Miki tobie to nie grozi. Dorabiając jako trol to pewnie jesteś na umowie-zlecenie
|
|
Mówcie co chcecie, ale póki co nadal dużo więcej można zarobić za granicą niż w Polsce wykonując nawet to samo zajęcie. Moja mam wyjechała do Niemiec jako opiekunka osób starszych i zarabia naprawdę niezłe pieniądze. Informacje na ten temat znalazła na http://bravecare.pl/pl/chce-zostac-opiekunka/
|
|
Tam zarobic a w Polsce wydać, to opcja super :)
|
|
Ciekawe oferty pracy w Łomży można znaleźć tutaj https://praca.pinbook.pl/lomza . Znajdziecie tam również ogłoszenia w innych miastach Polski
|
|
w komzy lepiej nie szukac bo cie wydym..bez mydła uciekaj z tego zadupia puki jestes młody Żyj tak,aby pod koniec życia móc powiedzieć: ku*wa fajnie było!
|
|
Autor: śmigacz (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)Data: 27-04-18 10:13 A może szukacie w niewłaściwej okolicy? Sporo jest ofert pracy Warszawa w internecie, nic dziwnego, że tyle osób wyjeżdża do stolicy za pracą. Połowa moich kolegów też powyjeżdżała. /////////////////////////////////////// Jedź i Ty, nikt nie trzyma, zmień swoje życie na lepsze i pełniejsze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |