Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rodzice, strzeżcie dzieci przed diabłem! On jest gotów na wszystko |
Musicie zrozumieć przerażającą rzeczywistość, że istnieje diaboliczna kultura czekająca, by pożreć wasze dzieci żywcem i zemleć je na śmierć. Począwszy od rozrywki, aż po tzw. edukację ta demoniczna kultura pożąda waszych dzieci i ślini się na ich widok - nie chodzi jej jedynie o ich ciała, ale co ważniejsze - o ich dusze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rodzice, strzeżcie dzieci przed diabłem! On jest gotów na wszystko |
Naszą powinnością jest doprowadzenie dusz naszych dzieci do nieba: https://www.youtube.com/watch?v=jC1lneOggXo
|
|
Trzeba włączyć polskie napisy. Dolny prawy róg
|
|
Zdzich- średniowiecze już dawno minęło er
|
|
colgito: średniowiecze będzie jak islamiści zapanują w Europie (demografia, demografia) i szariat nam zaprowadzą. W moim kościele rodzice modlą się za dzieci na różańcu. Może trzeba dołączyć. Teraz różaniec w Polsce stał się odkryciem. _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
kadzidło chyba mu zaszkodziło
|
|
Trzeba wszelkiego typu świątynie omijać szerokim łukiem.
|
|
Zdzich to ciemnogród łomżyński
|
|
Może to ów diabeł wcielony w ... Zdziska ...
|
|
|
\"Mity, które warto poddać pod dyskusję, dobijają się nagminnie do naszego życia, a ile z nich już sforsowało wejście w nasze umysły, Bóg raczy sam wiedzieć!\" Piszą o Mitach - podpierają się Bogiem! Śmiechu warte! :)
|
|
Ale ani ja ani moje dzieci nie chcemy iść do nieba, bo tam jest zimno. A w nocy jest ciemno jak nigdzie indziej. Lubimy jak jest jasno i ciepło.
|
|
Opis piekła zapisany w \"Dzienniczku\" św. siostry Faustyny Kowalskiej: https://www.youtube.com/watch?v=4AJ1em5rt7M
|
|
S. Faustyna: \"W piekle jest najwięcej tych, co nie wierzyli że jest piekło\" https://www.youtube.com/watch?v=4AJ1em5rt7M
|
|
Ks. Sławomir Kostrzewa: Chrońmy czyste serca dzieci Bóg obdarował dzieci wielkimi darami – czystym sercem, wrażliwością, miłością, która nie udaje. Niestety, znaczna część oferowanej dzieciom kultury niszczy ich dusze – ostrzega ks. Sławomir Kostrzewa. – Nie wolno bezwzględnie ufać twórcom rozrywki dla dzieci, iż dadzą im to, co najlepsze. Pod wpływem tworzonych przez nich treści, dzieci stają się duchowymi i emocjonalnymi kalekami. Ks. Sławomir Kostrzewa w swoim wykładzie pokazuje, jak odróżnić to, co wartościowe, od tego, co należy usunąć z kręgu zainteresowania dziecka https://youtu.be/FGI5yKTaTpU
|
|
zdzichu, barani łbie wierzysz w baśnie 1000 i jednaj nocy ?
|
|
I ty uwierzysz, w swoim czasie.
|
|
Ten proceder tzw. chrzest to tylko element statystyki dla ksiąg katabasów, by później pokazać oto naród modlących dusz by od każdego łba wyłudzić kasę od Państwa w postaci łożenia na katechezy itp.., a rzeczywistość pokazuje na co dzień obłudę, krętactwo i nienawiść, nikt późniejszym życiu nie wierzy w tego mity, boga nawet jego funkcjonariusze w sutannach to zwykła maszynka do łupania kasy i by podporządkować władzę. Szatan stosuje strategię, że zanim zniszczy najpierw ludzi ogłupia i zwodzi, i choć odziany w sutanny i złote hafy nie można dać się zwieść jego fałszywym słowom. Pobudował przez wieki wielkie gmachy i dzwonnice by przyciągać ku sobie. Bądźcie czujni bo gdy przychodzi on po kolędzie tylko pies wyczuwa zagrożenie bo ludziom po masowej indoktrynacji trudno to zauważyć.
|
|
Strzeżcie się ludzie fałszywych proroków , bo oni przychodzą jako niosacy światlo , lecz nie jest to swiatlo na które czekacie.Bądżcie czujni , bo mamy czasy ostateczne i nie wiadomo kto brat a kto wróg.Dzieci są zagrożone manipulacją, ale my rodzice tez możemy wpaść w ręce manipulantów i fałszywych proroków.Nie znamy dnia gdyż ryczący lew kroczy i czyha na najsłabszych i najlepszych , bo ich najłatwiej zniewolić.Nie łatwo jest dotrzeć do krainy szczęśliwości , bo zbyt wiele jest pułapek.Bardziej niż ludziom , zaufać Bogu.Chrzest jest ochroną dla naszych dzieci a przez księdza przechodzi tylko łaska boza. Ksieża to tylko ludzie , często sami zniewoleni, ale swięcenia pozwalają im działać w imię Boga.Rodzice poświecajcie więcej czasu swoim dzieciom , bo pułapek jest mnostwo.Nie ufajcie ludzim którzy mowia ,że zycie kończy się tu na ziemi . Tutaj jesteśmy tylko gosci i to przez chwilę.Piszę to , ponieważ sama wpadłam w pułpke nicości.Zaufałam czlowiekowi , który mnie wystawił.Duchowość to niebezpieczna dziedzina i tylko rozeznanie pozwala zwycieżyć!
|
|
Robert Makłowicz na Facebooku : W miejscowości Cielętniki niedaleko Częstochowy od siedmiuset lat rosła lipa. Powalił ją ostatnio wicher Ksawery, gdyż dendrologiczny Matuzalem był wielce osłabiony systematycznym podgryzaniem. Pątnicy z pielgrzymek na Jasną Górę przechodzących przez Cielętniki zapamiętale gryźli drzewo wierząc, że jego kora uśmierza ból zębów i generalnie poprawia stan zdrowotny jamy ustnej. Nie pomogły smołowanie ani ogrodzenie, każdego roku tłumy wpijały swe zęby w pień, kąsając go w uniesieniu i odmawiając przy tym modlitwy do św. Apolonii, niegdyś patronki cyrulików i balwierzy, dziś dentystów. To nie wydarzyło się pięćset, trzysta ani sto lat temu. To wydarzyło się w XXI wieku. W Polsce.\" Dzięki dobrej zmianie niedługo z powrotem wskoczymy w skórzane tuniki, weźmiemy w ręce maczugi i zamieszkamy w jaskiniach. A każdą przyjdzie pokropić ksiundz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |