Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wanna wolnostojąca - warto? |
Czy ma ktoś z Was wannę wolnostojącą? Jesteśmy z mężem na etapie projektowania łazienki i muszę podjąć decyzję teraz czy chcę zamontować taką wannę, bo to kwestia odpowiedniego umieszczenia mediów. Nie ukrywam, że napatrzyłam się na filmy, gdzie takie cudo stało koło łóżka w sypialni i był ciekawym elementem wystroju i kiedyś rzuciłam takie pojęcie, a teraz sama nie wiem... Czy taka wanna jest praktyczna ;)?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wanna wolnostojąca - warto? |
masz problem, urzekła mnie twoja historia :)
|
|
Na bank co drugi użytkownik 4lomza ma taki sam dylemat w swoim 40m2 mieszkaniu :)
|
|
W łazience wanna wolnostojąca jak najbardziej - według mnie wygląda dużo lepiej niż ta zabudowana, a kwestia praktyczności zależy chyba od wybranego kształtu i modelu :) Pisałaś o chęci [osiadania takiej wanny koło łóżka... Doprowadzenie odpływu i dopływu wydaje mi się tu kwestią co najmniej problematyczną.
|
|
Jak masz miejsce w łazience to dlaczego nie...
|
|
Ja bym się nie zdecydował na wannę wolnostojącą z tego względu na to, że utrzymanie obszaru wokół wanny za pewne byłoby uciążliwe.
|
|
Jeśli ktoś ma na tyle dużą łazienkę, żeby taki projekt zrealizować, to super, mi się wanny wolnostojące bardzo podobają. Sama chciałabym taką, ale mam za małą łazienkę.
|
|
No zawaliście. Ja to bym chciał wannę w salonie.
|
|
U mnie się bardzo dobrze sprawdza, ale nie mam jej długo, więc jeszcze wszystko może się sypnąć
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |