Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
odszkodowanie |
Witam Słuchajcie, jechałam z ciężarną koleżanką moim samochodem, na światłach jakiś pseudobiznesmen uderzył nam w zderzak (czyli nie zachował bezpiecznej odległości, right?). Przyjechała policja, spisaliśmy co trzeba, autko w naprawie, tylko jest jedna sprawa. Po dwóch dniach owa koleżanka mi się żali, że kark ją nasuwa od dnia stłuczki. Dziewczyna ma sporo na głowie, chciałabym jej pomóc w uzyskaniu jakiegoś odszkodowania, czy coś. Da się?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: odszkodowanie |
A dlaczego nie udala sie na badania od razu po zdarzeniu?? Przeciez jest w stanie blogoslawionym moglo uderzenie zaszkodzic dla plodu...
|
|
Policja ma obowiązek wezwać karetkę pogotowia do ciężarnej uczestniczki kolizji, także wysil się trochę zanim...wkleisz link do \"Firmy zajmującej się odszkodowaniami\"
|
|
powinna udac się do lekarza a nie do ciebie co do odszkodowania to z oc sprawcy po zakończeniu leczenia
|
|
w takich sprawach dobrze się poradzić jakiegoś prawnika, co robić i jak postępować.
|
|
Popieram w 100% mojego poprzednika. Zgadzam się w całości z jego wypowiedzią :) Jeśli wierzysz, kiedy cię chwalą, musisz też poważnie podchodzić do tego, jak cię krytykują.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |