Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wypadek samochodowy |
Przedwczoraj miałam wypadek samochodowy. Nic takiego wielkiego sie nie stało, ale niestety rękę lewą złamałam. Wypadek nie był z mojej winy. Tylko że jest teraz taki problem że sprawca nie miał polisy OC. Czytałam coś takim czymś jak Ubezpieczeniowy Fundusz Gwarancyjny, ale nie mam pojęcia co dalej. Może jakaś kancelaria mi pomoże?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wypadek samochodowy |
Ja korzystałam z pomocy filmy Helper. Liczą sobie spory procent od uzyskanego odszkodowania, ale potrafią wywalczyć niezłe odszkodowanie. Moja sprawą zajmowało się kilku prawników, wiec myśle ze warto skorzystać z ich pomocy.
|
|
sprawa jest do załatwienia jak na razie bez prawników, proszę zostawić namiary to podpowiem jak postępować...
|
|
Zaraz zapewne pojawi się magiczny link... Kasia
|
|
ja bym się zgłosiła do ubezpieczyciela i postępowała wedle przyjętych procedur.
|
|
Zgłaszasz u swojego ubezpieczyciela a oni ściągną.
|
|
Lawirantka1 ja tak zrobiłam i za wypadek dostałam śmieszne pieniądze. Pozniej zgłosiłam się do firmy i dostałam 40x tyle. Tak. 40x tyle. Wiec jak pedziesz postępować według przyjętych procedur to na pewno wydymają Ciebie jak bedą chcieli...
|
|
Witam, zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Profesjonalnie zajmiemy się Pana sprawą. Prosimy o kontakt. Polskie Centrum Pomocy Poszkodowanym pcpp.com.pl
|
|
|
Ehhh, a prawda jest taka, że nikt nie pomyśli o takich szkoleniach z doskonalenia techniki jazdy samochodem, tylko każdy ma problem z wyciągnięciem odszkodowania po wypadku. Lepiej przecież zapobiegać niż leczyć.
|
|
Myślę, że warto zasięgnąć opinii u prawników, zawsze ktoś mądry podpowie Ci, jak postępować. Jeśli potrzebujesz ludzi znających się na swojej robocie to podpowiadam kancelarię prawną Lexa, mnie bardzo pomogli.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |