Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRZEMOC |
Ktoś mi opowiadał, że mieszkając na wsi tyle się naoglądał przejawów okrucieństwa wobec zwierząt,ze nie wiele przez lata się zmienilo. Ale dzięki Bogu teraz prawa zwierząt są chronione i za przedmiotowe traktowanie można iść nawet do pierdla. I bardzo dobrze ale kary są za małe.A tak nawiasem nie bądżmy obojętni na wszelkie przejawy okrucieństwa . Nie jeden z nas słysząc za ścianą krzyk dziecka, płacz matki skowyt psa nie interweniował stwierdzil że go to nie dotyczy . A tyle istnień można bylo uratowac!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRZEMOC |
Masz dobre serce i to doceniam u cb.
|
|
Powiedz prawdę . Masz problemy w łóżku ? Dotknął cie syndrom niedojebania ?
|
|
nie kazdy krzyk ma forme przemocy,,,,,wrecz przeciwnie......histerii....ale faktem jest....ze ludzie reagują czesto zbyt pózno......JOZKA byla dzielna w podrózy,siedziala jak piesek mi na kolankach,..podrozniczka moja córeczka futrzana...
|
|
Cieszę sie że wspomniłaś o niej bo nieraz myslę ,pozdrowienia!
|
|
jeniec jaki związek ma stop przemocy z jak to nazywasz niedojebaniem w lózku, bo nie widzę związku , a jaka jest twoja ocena czy warto reagować na przemoc czy nie?
|
|
autora pojepalo w doope od slonca. zamykam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |