Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowe zagrożenie dla dzieci |
Niebieski wieloryb to internetowa gra która doprowadziła w Rosii i na Ukrainie 200 przypadków samobójstw. jest też inna gra podobno łatwiej się w nią wchodzi to \"zostań wróżką ognia\". Dziecko jest manipulowane drogą internetową i proszone o odkręcenie podczas snu rodziców kurków z gazem . Widzialam ofiary tych manipulacji które ocalaly przed śmiercią . To okaleczone małe dzieci . policja przestrzega rodziców ale uważam że jest to zbyt malo nagłośnione. Drogi rodzicu dowiesz się wiecej na stronach internetowych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowe zagrożenie dla dzieci |
jak popjerdolone dzieci ze cos nie teges i sie zabijaja to po co je trzymac? niech sie same wyjepia na ryj do piachu i po szmatexach gowniakach
|
|
Brzmisz jak faszysta , i nie wiem dlaczego w innych tematach piszesz jak człowiek a odpowiadając na moje zmieniasz styl ?Kiedy zatem jesteś sobą?
|
|
Dzieci inaczej myślą niż dorośli
|
|
Dlatego wciągane są właśnie dzieci i to często pozostawione same sobie .rodzice znajdżcie więcej czasu dla swoich pociech oby nie bylo za póżno . W internecie sa wskazówki jak przeciwdziałać zagrożeniu.
|
|
wpjerdol dla rodzicow w pierwszej kolejnosci, potem dzieciakowi
|
|
Gra nie wyszła nigdy poza granice Rosji, poza tym jej twórca już dawno został zatrzymany. Polecam mniej tabloidów i telewizji. Zajmij się czymś realnym i przestań wymyślać sobie coraz to nowe obsesje.
|
|
To nie moja obsesja lepiej byc czujnym i wiedzieć . To że twórca został zatrzymany nie znaczy że nie ma pomocników.To co mowisz jest smieszne uważasz ze to o czym ostrzegam jest mało realne? i obsesyjne! ? To dlaczego niebieski wielryb pochłonal już 200 osob w Rosji?
|
|
W internecie wyrażnie jest podane że ta druga gra dotarła do Polski!
|
|
wpjerdol rodzicowi... o co chodzi coś nie kumacie? to nie temat o grze tylko o problemie na który podałem rozwiązanie. zamykam!
|
|
Kumamy wszystko nawet nie wiesz jak bardzo!
|
|
dziekuje!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |