Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mam doła |
Mam doła, mam doła wiec o co mi chodzi ;/ siedze sobie sam jak palec wale smuty, wziełame sie napiłem w środku dnia , normalnie nie wiem jak sobie poprawaic humor, kto ma pomysl na to ???????????? opócz %% bo ot nie pomaga i oprocz seksu bo nie mma mojej love a z byle **** nuie da rady , sierota ze mnie że hej łeeeeeeeeee ide sobie Pokój z Wami łomzanami ;] heh
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mam doła |
to go zakop bo jeszcze ktos wpadnie... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
najważniejsze i najlepsze na poprawę humoru to najeść się i wyspać :) ....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....
|
|
zarzuć Prozac... pomaga :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Dokładnie Prozac - najepszy lek antydepresyjny.Czesto przepisywany przez lekarzy PSYCHIATROW ! Pozdrawiam Dyzmir
|
|
ja tez mam dola :/
|
|
otrząchnij się i przestan hlać bo wpadłeś,może w ten wir i ciężko ci wejść zniego. waldek27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Tak, Alehandra ma rację; najeść się i wyspać, to jest super na doła ;o) Przetestowane, skuteczność sprawdzona. Sposób godny polecenia ;o)
|
|
na doła n ajlepszy jest kontr dół, można go osiągnąć wyjmując doła na stolik (z niemalowanego drewna) i skontrować na kontrwykrzywionej krzywce kontr skrzywionej, i będzie kontr dół. Każda cyfra oznacza kolejny etap:
|
|
heheh dowciapny jestes tomek, a po moim dole ani śladu, pojadlem , spałem z 12 godzin ale i tak wam powiem ze najlepsze na chwilowe załamanie humoru to sprawdzeni PRZYJACIELE :D pozdro for all
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |