wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mam doła

Mam doła, mam doła wiec o co mi chodzi ;/ siedze sobie sam jak palec wale smuty, wziełame sie napiłem w środku dnia , normalnie nie wiem jak sobie poprawaic humor, kto ma pomysl na to ????????????

opócz %% bo ot nie pomaga i oprocz seksu bo nie mma mojej love a z byle **** nuie da rady , sierota ze mnie że hej łeeeeeeeeee ide sobie Pokój z Wami łomzanami ;] heh

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mam doła

to go zakop bo jeszcze ktos wpadnie...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

najważniejsze i najlepsze na poprawę humoru to najeść się i wyspać :)

....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....

zarzuć Prozac... pomaga :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dokładnie Prozac - najepszy lek antydepresyjny.Czesto przepisywany przez lekarzy PSYCHIATROW !

Pozdrawiam

Dyzmir

ja tez mam dola :/

otrząchnij się i przestan hlać bo wpadłeś,może w ten wir i ciężko ci wejść zniego.

waldek27

Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.

Tak, Alehandra ma rację; najeść się i wyspać, to jest super na doła ;o)
Przetestowane, skuteczność sprawdzona. Sposób godny polecenia ;o)

na doła n ajlepszy jest kontr dół, można go osiągnąć wyjmując doła na stolik (z niemalowanego drewna) i skontrować na kontrwykrzywionej krzywce kontr skrzywionej, i będzie kontr dół.

Każda cyfra oznacza kolejny etap:

heheh dowciapny jestes tomek, a po moim dole ani śladu, pojadlem , spałem z 12 godzin ale i tak wam powiem ze najlepsze na chwilowe załamanie humoru to sprawdzeni PRZYJACIELE :D pozdro for all

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org