środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Klub rowerowy

Hej,mam pytanie-czy w Łomży istnieje jaiś klub rowerowy?Bo w necie nie moge znależć żadnych informacji.....:( Pozdrawiam wszystkich z Forum....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Klub rowerowy

Hi może właśnie go założymy mamy tyle ładnych tras więc do dzieła myśle że zanalazły by sie osoby króre chcą w tym uczestniczyć

Witam,
w Lomzy niestety nie ma zadnego klubu rowerowego. Najblizszy to w Bialym i zwie sie chyba UKS Wygoda.

A co ktos chetny do jazdy w klubie?

Od nas z Lomzy jezdzilo do nie dawna kilka osob i to wlasnie w tym klubie.

Tras jest gorzej z chetnymi bo ludziska wola sie toczyc niz ostro smigac na trasach:/

Dobry by był ten klub :)

Mysle ze to bylby niezly pomysl.Zebrac sie w kilka osob,i przejechac sie za miasto na 2-3godzinki.Byloby fajnie....pozdrawiam

Klub może i nie istnieje chodź plany założenia jego są od kilku miesięcy. Problemem jest uzyskanie sponsoringu na utrzymanie klubu. Jest grupa osób, która codziennie trenuje. Jeżeli ktoś jest zainteresowany bardziej profesjonalną jazdą to zapraszam do skontaktowania się z tym nr gg: 8799004

Również jestem za. Tak jak boks, tak powinien powstać w naszym mieście jakiś dobry klub kolarski.....

Hmm... jeśli ta jazda miała by na celu treningi, poszezanie umiejetnosci, i kształtowanie sportowego harakteru jazdy tez bym sie na to pisał.... ale jesli była by to cotygodniowa eskapada w celu zwiedzania okolicznych wiosek tempem 10km/h to "dozobaczenia we wstecznym lusterku" ;]

"PERFEKCJA NIE JEST DZIEłEM PRZYPADKU"

co do klubu , wiecej roboty, formalnosci i kasy niz by sie mogło wydawac na poczatek proponuje zebrac grupe zapaleńców i poganiac razem po naszym terenie, mozna było by sie wybrać na mała "przepytanke" sprawdzic czy jest sens cokolwiek zaczynac :) a jesli chodzi o ludzi którzy smigaja po Łomzy to działaja oni przy sklepie rowerowym "Corsa" na Pilsudzkiego sam z nimi jezdze ;] ludzie otwarci na propozycje:)) pozdrawiam....

"PERFEKCJA NIE JEST DZIEłEM PRZYPADKU"

Na takie coś to też sie pisze macie moje poparcie oby tak dalej :) gg 8416633

co chłopaki chcecie troche "popedałować" ;-) ?

Nazwijcie go klub miłośników szprych pod. wezw. Marcina kolarza pięknego III.

MoJe ŻyCie To MentoR.

cos sie moze rozkreci

założę forum moje gg 932391
a myślałem zrobić zloty rowerzystów

<.....>

popieram ten pomysł, moje gg:370658

edy

http://www.rowery-lomza.postuj.pl/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org