Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Klub rowerowy |
Hej,mam pytanie-czy w Łomży istnieje jaiś klub rowerowy?Bo w necie nie moge znależć żadnych informacji.....:( Pozdrawiam wszystkich z Forum....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Klub rowerowy |
Hi może właśnie go założymy mamy tyle ładnych tras więc do dzieła myśle że zanalazły by sie osoby króre chcą w tym uczestniczyć
|
|
Witam, w Lomzy niestety nie ma zadnego klubu rowerowego. Najblizszy to w Bialym i zwie sie chyba UKS Wygoda. A co ktos chetny do jazdy w klubie? Od nas z Lomzy jezdzilo do nie dawna kilka osob i to wlasnie w tym klubie. Tras jest gorzej z chetnymi bo ludziska wola sie toczyc niz ostro smigac na trasach:/
|
|
Dobry by był ten klub :)
|
|
Mysle ze to bylby niezly pomysl.Zebrac sie w kilka osob,i przejechac sie za miasto na 2-3godzinki.Byloby fajnie....pozdrawiam
|
|
Klub może i nie istnieje chodź plany założenia jego są od kilku miesięcy. Problemem jest uzyskanie sponsoringu na utrzymanie klubu. Jest grupa osób, która codziennie trenuje. Jeżeli ktoś jest zainteresowany bardziej profesjonalną jazdą to zapraszam do skontaktowania się z tym nr gg: 8799004
|
|
Również jestem za. Tak jak boks, tak powinien powstać w naszym mieście jakiś dobry klub kolarski.....
|
|
Hmm... jeśli ta jazda miała by na celu treningi, poszezanie umiejetnosci, i kształtowanie sportowego harakteru jazdy tez bym sie na to pisał.... ale jesli była by to cotygodniowa eskapada w celu zwiedzania okolicznych wiosek tempem 10km/h to "dozobaczenia we wstecznym lusterku" ;] "PERFEKCJA NIE JEST DZIEłEM PRZYPADKU"
|
|
co do klubu , wiecej roboty, formalnosci i kasy niz by sie mogło wydawac na poczatek proponuje zebrac grupe zapaleńców i poganiac razem po naszym terenie, mozna było by sie wybrać na mała "przepytanke" sprawdzic czy jest sens cokolwiek zaczynac :) a jesli chodzi o ludzi którzy smigaja po Łomzy to działaja oni przy sklepie rowerowym "Corsa" na Pilsudzkiego sam z nimi jezdze ;] ludzie otwarci na propozycje:)) pozdrawiam.... "PERFEKCJA NIE JEST DZIEłEM PRZYPADKU"
|
|
Na takie coś to też sie pisze macie moje poparcie oby tak dalej :) gg 8416633
|
|
co chłopaki chcecie troche "popedałować" ;-) ?
|
|
Nazwijcie go klub miłośników szprych pod. wezw. Marcina kolarza pięknego III. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
cos sie moze rozkreci
|
|
założę forum moje gg 932391 a myślałem zrobić zloty rowerzystów <.....>
|