Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bezdomny kot szuka właściciela |
Jest to młody kot , nie wiem ile ma lat,poniewaz został znaleziony kilka dni temu w lesie,przemoczony,głodny,miał bardzo dużo kleszczy i z głodu jadł ziemię.Kotek nie jest agresywny ,duzo sie przytula i woła zeby sie z nim bawic.Jesli chodzi o jedzenie to je tylko \"domowe\" , saszetki typu \"whiskas\" go nie interesuja,nie jest wybredny.Potrafi wzorowo korzystac z kuwety. Mam w domu kotke z która chce sie bawic ,ciagle ja zaczepia,takze napewno by sie dogadał z jakims innym tak samo lagodnym zwierzakiem..Ja nie moge go zatrzymac ze wzgledu na psy, kot sie boi ,przestraszony chowa za łóżko albo ucieka i wraca dopiero wieczorem płacząc żeby mu otworzyć. Został juz odrobaczony. Szukam dla niego dobrego domu,gdzie mógłby wychodzic na podwórko,mieszkanie w bloku gdzie byłby ciągle zamknięty odpada.Jestem pewna,że gdy znajdzie dom napewno bedzie sie go pilnował i odwdzieczy Wieeelką miłością.. Nie mogę tu dodać zdjęcia,jeśli ktoś byłby zainteresowany mogę wysłać ;) Więcej informacji pod nr 513673364
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bezdomny kot szuka właściciela |
To oddaj psy będziesz miała miejsce dla znajdy er
|
|
To oddaj psy będziesz miała miejsce dla znajdy er
|
|
Psy nie są moje tylko współlokatorów wiec Twoja rada była zbędna :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |