Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
motoserce 2017 - \"losowanie\" kpina z krwiodawców |
Dziś odbyło się \"motoserce 2017\", w czasie którego odbyło się \"losowanie\" nagród dla krwiodawców. Jednym z warunków odebrania nagrody miała być obecność podczas losowania. A tym razem ... organizatorom ... po kilku próbach losowania kiedy żaden krwiodawca nie zgłosił się ... . Więc zmienili regulamin i ponownie \"losowali\". Oraz oświadczyli że nagrody \"wręczą\" potem ... niby jak ... wylosowany ma się dowiedzieć że coś wygrał ... na losowanych karteczkach krwiodawcy podali tylko imię i nazwisko. Organizatorzy chyba się zapędzili ... kpina, kpina i jeszcze raz kpina z obecnych podczas losowania krwiodawców. krwiodawca
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: motoserce 2017 - \\\"losowanie\\\" kpina z krwiodawców |
daj spokój starali się, ważne że dzięki takim akcjom kilka osób pierwszy raz oddało krew. osobiście mam 2 stopień, nigdy nie brałem dnia wolnego, nigdy nie nie liczyłem na jakiekolwiek nagrody (aczkolwiek kiedyś coś wygrałem), skoro jesteś HONOROWYM to przestań się spinać, W tej akcji nie brałem udziału (termin - krwiodawcy wiedzą o co chodzi) ale popieram wszelkie takie akcje. A jeśli poszedłeś oddać krew - bo może coś wyrwę... podobno NIEMCE przyjeżdżają swoimi KRWIOBUSAMI do Białego i płacą ok 250 zł zł za donację. do dzieła nie widzę w tym nic złego tylko nie nazywaj się HONOROWYM !!! - no chyba że masz KRYSZTAŁOWE SERCE (HONOROWI krwiodawcy wiedzą o co chodzi) to wtedy - szacun
|
|
A to coś Ty? Krew oddawałeś za możliwość wzięcia udziału w konkursie? Myslalam, że chciałeś uratować komuś życie. Materialista...
|
|
Idę przed siebie, a krańca jest brak, widzę przede mną, jest drogi szmat. Szukam światełka, choć gęsta mgła. Toś Ty perełka, a blasku jest brak. W cieniu księżyca, ujrzałem cień Twój. Podążam za nim, czuję się nie swój. ... każdy może \"dorobić\" ostatni wers/rym pod własne potrzeby....
|
|
OK! Jestem HONOROWYM dawcą!!! A TY!!! A kto z głównych organizatorów oddał krew? Ale smród po losowaniu pozostanie. Nie wiem po co ten \"cyrk\", uczciwie by było gdyby od razu przekazali nagrody dla ... na cel charytatywny. krwiodawca
|
|
Myślę, że mimo wszystko zdecydowana większość ludzi oddajacych krew wczoraj nie liczyła na żadne nagrody i zrobiła to z \"głębszych\" powodów. A na losowaniu nie byli bo przecież nie ono było tam najważniejsze... W artykule na 4lomza o wczorajszej imprezie jest informacja gdzie znajduje się filmik z losowania i gdzie ewentualnie można odebrać nagrodę. Nie spinaj się bo Ci żyłka pęknie. Karo
|
|
Może dawcą to Ty jesteś, ale na pewno nie HONOROWYM, co udowodniłeś założeniem takiego tematu. Oddawałam krew i na losowaniu nie byłam. Za to Ty poświecić musiałeś sie podwójnie. Najpierw oddaniem krwi, a pozniej czekaniem na losowanie, albo w ogóle ponownym przyjazdem na nie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |