Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bilety lotnicze z Hiszpanii do Polski |
mam do Was pytanie? bardzo bliska mi osoba jest obecnie w Hiszpanii w Madrycie i nie może wrócić do ojczyzny na Boże Narodzenie bo ... wykupiono już bilety i nie ma!! co myślicie o tym?? w "Spain" musi być dużo Polaków jeśli w kasie do biletów już pustki.cholera i nie spotkam się z tą osobą.teraz dopiero aż w styczniu albo dalej.smutne! samochodem nie da rady bo drogo i niewygodnie! co myslicie forumowicze o tym? jestem ... sobie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bilety lotnicze z Hiszpanii do Polski |
jeżeli jest to bliska osoba dla ciebie jak piszesz to cóż to za przeszkoda samochodem?to że piszesz że drogo i nie wygodnie to nie jest powód aby się nie spotkać jeśli tak bardzo chcesz. napewno istnieje inny powód. wystarczy tylko bardzo chcieć akapulko12
|
|
zgadzam sie z akapulko, esli to jest dla Ciebie bliska osoba,to nie powinno byc zadnego problemu,w koncu dla bliskiej osoby mozna zrobic wszystko. A ta osoba sprawdzala w innych liniach lotniczych, na innych lostniskach? ____ ^_^
|
|
Pana kolega, może przyjechać z Madrytu autobusem. Cena biletu z Madrytu do Łomży (ze zniżką ) 518,-zł. w jedną , lub 744,- zł w dwie strony.
|
|
jezdż atakże prywatni przewoznicy
|
|
BIEBRZA skąd takie pewne informacje? jestem ... sobie
|
|
Bo sprzedajemy te bilety, oraz praktycznie do każdego większego miasta w całej Europie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |