wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
bilety lotnicze z Hiszpanii do Polski

mam do Was pytanie? bardzo bliska mi osoba jest obecnie w Hiszpanii w Madrycie i nie może wrócić do ojczyzny na Boże Narodzenie bo ... wykupiono już bilety i nie ma!! co myślicie o tym?? w "Spain" musi być dużo Polaków jeśli w kasie do biletów już pustki.cholera i nie spotkam się z tą osobą.teraz dopiero aż w styczniu albo dalej.smutne! samochodem nie da rady bo drogo i niewygodnie! co myslicie forumowicze o tym?

jestem ... sobie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: bilety lotnicze z Hiszpanii do Polski

jeżeli jest to bliska osoba dla ciebie jak piszesz to cóż to za przeszkoda samochodem?to że piszesz że drogo i nie wygodnie to nie jest powód aby się nie spotkać jeśli tak bardzo chcesz. napewno istnieje inny powód. wystarczy tylko bardzo chcieć

akapulko12

zgadzam sie z akapulko, esli to jest dla Ciebie bliska osoba,to nie powinno byc zadnego problemu,w koncu dla bliskiej osoby mozna zrobic wszystko. A ta osoba sprawdzala w innych liniach lotniczych, na innych lostniskach?

____
^_^

Pana kolega, może przyjechać z Madrytu autobusem. Cena biletu z Madrytu do Łomży (ze zniżką ) 518,-zł. w jedną , lub 744,- zł w dwie strony.

jezdż atakże prywatni przewoznicy

BIEBRZA skąd takie pewne informacje?

jestem ... sobie

Bo sprzedajemy te bilety, oraz praktycznie do każdego większego miasta w całej Europie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org