Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Doładowanie konta Orange |
Dlaczego w Orange przy doładowaniu konta zabiera pieniądze na internet.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Doładowanie konta Orange |
Pierwsze słyszę. Jak korzystasz z netu, to idzie ci kasa z konta, jeśli nie korzystasz, to nic ci nie zabiera.
|
|
Chodzi mi o to że podczas doładowanie za 50 zł zabrało mi na internet udostępniając mi 50 gigabajtów na koncie i nie zostały żadne pieniądze,a mimo to nie wykupywalem żadnego pakietu
|
|
Poczytajcie na ten temat na fb.Nie wiem czy to awaria,lecz to nie pierwszy przypadek po wprowadzeniu uslugi rejestracji przymusowej.Bok. nie odbiera,badz jest to ustalone odgórnie.Złodzieje...
|
|
Czyżby usluga polegala na aktywacji konta poprzex odebranie sms-a sieciowego....kpina,kłamstwo i grabierz na klientach....to jest orange właśnie...
|
|
Gamonie macie biuro obslugi i sie dzwoni i wyjasnia a nie placz w necie. Jezeli pobralo to prawdopodobnie masz wlaczony pakiet jakis ze automatycznie sie przedluza.. mozna tez przez aplikacje moj orange wlaczyc lub wylaczyc usluge. Akurat mam w orange juz 12lat i jak byly problemy to dzwonie i nawet zwracali kase na konto jako reklamacja bez problemu.
|
|
W orange na karte wlaczajcie taryfe YES i pakiet przez aplikacje mobilna za 35 miesiecznie i jest wszystko za darmo rozmowy smy i internetu nawet 20gb... juz mnie wpienia te stekanie w necie na wszystko! BRAK ZARADNOSCI i stekanie na wszystko. Po te jest biuro obslugi oni zalatwiaja wszystko przewaznie na korzysc klienta...... Dziekuje za uwage ;-)
|
|
Skoro za 35 miesięcznie, to nie za darmo...
|
|
No nie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |