Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bezsenność |
Macie na nią jakiś sposób? Bo męczy mnie już od jakiegoś tygodnia :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bezsenność |
Siema :D też miałem taki problem wiele czynników powoduje bezsennośc jeśli nie pracuje albo pracujesz w godzinach nocnych to najlepszym rozwiązaniem jest porządna aktywność fizyczna kilka godzin przed spaniem w moim przypadku działa :D
|
|
piwko,dwa przed snem :-) Żyj tak,aby pod koniec życia móc powiedzieć: ku*wa fajnie było!
|
|
cholera i 5 nie pomaga :{
|
|
Ja muszę 15
|
|
Kup ZMA (magnez, cynk i wit. B6) powinno pomoc.
|
|
jakieś zioła? bez gimnazjalnych skojarzeń, chociaż bankowo pomaga... zawsze można popytać wujka i wpisać hasło PROBLEMY Z BEZSENNOŚCIĄ ... google prawdę ci powie, a przynajmniej spróbuje... --------------------------------------------------------
|
|
Odstaw lepiej alkohol i to na dłużej to ci przejdzie.
|
|
Mika2 włącz jakiś nudny program na tvp,o porze do spania reklama w czasie filmu może trwać do pół godziny,z tego wszystkiego napewno zechce ci się spać,odstaw piwo,leki itp itd,życzę ci miłych snów:)
|
|
Przede wszystkim się nie denerwuj, bo to tylko pogarsza sprawę. Przewietrz sypialnię. Możesz też zainwestować w bardziej komfortowy materac, czy taką, super wygodną pościel, aby nic Cię nie uwierało. A co do alkoholu? Mnie w razie czego bania przed snem zawsze pomagała ;) Bardzo lubię uśmiechnięta być!
|
|
Lampa czerwonego wina przed snem, nie dość, że rozluźni mięśnie i zrelaksuje to pomoże również schudnąć. Udowodnione :)) Ewentualnie melisa też fajnie pomaga.
|
|
Jedyne co mogę Ci doradzić to to, abyś nie szprycowała się żadnymi lekarstwami uspokajającymi. Lepiej skorzystać z pomocy profesjonalnego ośrodka. Nie wiem skąd jesteś, ale jeśli z Krakowa, udaj się do Centrum Dobrej Terapii. Na http://ograniczpicie.pl/ wyczytałem, że poza leczeniem uzależnień zajmuje się również leczeniem innych schorzeń – w tym bezsenności...
|
|
Najgorzej to leżąc w łóżku zacząć myśleć o życiu.
|
|
Na sen najlepsze jest czochranie bobra
|
|
Estazolam TZF ale na recrepte
|
|
hahaha
|
|
czesc
|
|
Jak nie mogę spać, to staram się nie myśleć o tym, że się nie wyspie, tylko nadrabiam książki, filmy - kiedyś to nadrobisz.
|
|
A ja bezsenne godziny wykorzystuję na obmyślenie planów na dalsze życie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |