Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przepis na Domówke-Rozpierdówke ;-) |
Nie ważne gdzie ,ważne z kim :D Pozdro dla wszystkich i życze udanej zabawy, trza sie rozkręcić po tygodniu pracy, nauki , lenistwa jak kto woli i zapomnieć o codziennych problemach !! Jade po zakupy na moja domówe rozpierdówe , jak wróce mam nadzieje ze znajde jakis udany przepis od amatorów i starych wyjadaczy takich imprezek , jakieś urozmaicenie - bo moje impry juz jada z deka rurtyną ;/ A może sie starzeje :]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przepis na Domówke-Rozpierdówke ;-) |
Jak sie bawić to się bawić.......drzwi ******* - nowe wstawić:PPPPPP
|
|
Pamietam jak gdzies na necie czytalem historie "podobno prawdziwa", o tym jak to juz dobrze zaprawieni imprezowicze poszukiwali skarbu ;) Ktos krzyknal, ze w lazience jest zakopany skarb, wiec dzielni poszukiwacze wy***li wanne i przy uzyciu sprzetu typu lom mlotek itp. przekuli sie przez podloge az do sasiada ;) ktory to zdziwiony halasem oczekiwal juz na nich we wlasnej lazience. Imprezowicze niezrazeni tym faktem, ujrzawszy go jak wiesc niesie zawolali: "oddawaj skarb k***wo!" ;) Prawda czy nie, ale zabawa fajna, wiec mozesz swoich gosci rozweselic tym sposobem ;)
|
|
Ja słyszałem, że pewna grupa imprezowiczów w Warszawie, wsadziła kumpla do kartonnu(uważali że to statek kosmiczny) i zrzucili go z okna(uważali że poleciał w kosmos), kiedy skumali że kolega nie wraca wsadzili drugą osobę i wysłali...misję ratunkową xD. Pierwszy kolega podobno umarł:/
|
|
najlepiej nadawaj wszystko przez kamerke na jakims czacie.
|
|
Dran i Damianolo: Takie sa skutki jarania trawy czy h..wie czego jeszcze
|
|
heheh nie dokladnie mi chodziło o takie przepisy , wiadomo młodość ma swoje prawa ale nie każdy jara trawe i pije bimber od zenka z lasu na domówkach , ja wole pełna kulturke w końcu to mój dom i gospodarz musi mieć w miare trzeźwy umysł ;] imprezka sie udała ale na przyszłość nie pogardze waszymi opowieściami o najlepszej bibie na chacie jaką mieliście w życiu :] pozdro for all
|
|
raz widzialem jak typ odcknol sie wstal i poszedl nasikac w kat pokoju(w sumie nie raz cos takiego widzialem) innym razem ktos naglinil do wanny i podtarl sie szlafrokiem, pare lat temu znajomi wyrzucili pralke franie z okna, inne rzeczy tesz byly wyrzucane przez okno, raz nawet sam ktos chcial wyskoczyc (to bylo 2 lub 3 pietro) sciany oblewane browcem i innymi trunkami, panienki na stolach tancowaly, stary technics terroryzujacy sasiadow, lodowka wypelniona sipuciakami, browcem i wodo (dziewczyny preferowaly wino, mowily ze sie delektuja, a nie pija) oczywiscie zajscia te nie mialy miesca u mnie w domu, lby bym pourywal.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |