Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie przechodz obojętnie |
Na wniosek zarządu Łomżyńskiego Klubu Sportowego fundacja Nasz Wspólny Dom podjęła się przeprowadzenia zbiórki publicznej pod nazwą "ŁKS - dumą Łomżan" z przeznaczeniem zebranych środków na cele stowarzyszenia. Zbiórka z udziałem wolontariuszy rozpocznie się w najbliższą sobotę, która będzie "Dniem ŁKS-u". Tzn dzis!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie przechodz obojętnie |
Ile % od zebranej kwoty weźmie fundacja? Tyle co bierze cartitas?
|
|
a moze jest jakis numer konta na wplaty ? pozddrawiam
|
|
***** co za ludzie zamiast sponsora pożądnego znaleźć to po ludziach zbierają moniaki, niech zarząd odda kilka wypłat i będzie kasa
|
|
Fundacja podobno nic nie weźmie z tej kwesty, cała kasa ma iść na ŁKS. W końcu niedługo wybory, więc panowie Bajno, Winko i spółka muszą pokazać swoją wspaniałomyślność. A swoją drogą, dużo osób zgłosiło się na kwestionariuszy? szamac.: jakoś nie mogę znaleźć numeru konta ŁKS-u w internecie, wiem, że do niedawna było, jedyne co znalazłem to konto kibiców, szczegóły pod tym adresem: http://www.lks.4lomza.pl/forum/viewtopic.php?t=727, ale chyba nie o to Ci chodzi. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Nie sądzę by ktoś chciał być "kwestionariuszem". Nie rozumiem dlaczego nie ma nigdzie n-ru rachunku klubu. Nie wszystkim pasuje przekazywanie pieniędzy przez kwestarzy.
|
|
...a ja nie rozumiem, dlaczego klub "aktywnie" szukający sponsora, finansów na funkcjonowanie, nie ma porządnej, na bieżaco aktualizowanej strony internetowej?!!! --- PGG
|
|
bardzo dobra uwaga!!! Rozmawialem kiedys o tym z bylym trenerem Jerzym Engelem jr. i mieli szukac czlowieka ktory by sie tym zajal i nie tylko. Ogolnie jest brak organizacji w klubie, mialo byc duzo poprawione. Podczas rozmowy poruszalismy tez kwestie pomyslow na sponsoring i reklamy wsrod ludnosci od lat 3 do 100 ale jak klub do tej pory nie ma stadionu to co sie dziwic. pozdrawiam.
|
|
Kiedys M. Zajkowski podawal numer konta ŁKSu. Moze jak zajrzy to poda jeszcze raz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |