wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie przechodz obojętnie

Na wniosek zarządu Łomżyńskiego Klubu Sportowego fundacja Nasz Wspólny Dom podjęła się przeprowadzenia zbiórki publicznej pod nazwą "ŁKS - dumą Łomżan" z przeznaczeniem zebranych środków na cele stowarzyszenia. Zbiórka z udziałem wolontariuszy rozpocznie się w najbliższą sobotę, która będzie "Dniem ŁKS-u".
Tzn dzis!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie przechodz obojętnie

Ile % od zebranej kwoty weźmie fundacja? Tyle co bierze cartitas?

a moze jest jakis numer konta na wplaty ?

pozddrawiam

***** co za ludzie zamiast sponsora pożądnego znaleźć to po ludziach zbierają moniaki, niech zarząd odda kilka wypłat i będzie kasa

Fundacja podobno nic nie weźmie z tej kwesty, cała kasa ma iść na ŁKS. W końcu niedługo wybory, więc panowie Bajno, Winko i spółka muszą pokazać swoją wspaniałomyślność. A swoją drogą, dużo osób zgłosiło się na kwestionariuszy?

szamac.: jakoś nie mogę znaleźć numeru konta ŁKS-u w internecie, wiem, że do niedawna było, jedyne co znalazłem to konto kibiców, szczegóły pod tym adresem: http://www.lks.4lomza.pl/forum/viewtopic.php?t=727, ale chyba nie o to Ci chodzi.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Nie sądzę by ktoś chciał być "kwestionariuszem". Nie rozumiem dlaczego nie ma nigdzie n-ru rachunku klubu. Nie wszystkim pasuje przekazywanie pieniędzy przez kwestarzy.

...a ja nie rozumiem, dlaczego klub "aktywnie" szukający sponsora, finansów na funkcjonowanie, nie ma porządnej, na bieżaco aktualizowanej strony internetowej?!!!

---
PGG

bardzo dobra uwaga!!! Rozmawialem kiedys o tym z bylym trenerem Jerzym Engelem jr. i mieli szukac czlowieka ktory by sie tym zajal i nie tylko.
Ogolnie jest brak organizacji w klubie, mialo byc duzo poprawione.
Podczas rozmowy poruszalismy tez kwestie pomyslow na sponsoring i reklamy wsrod ludnosci od lat 3 do 100 ale jak klub do tej pory nie ma stadionu to co sie dziwic.

pozdrawiam.

Kiedys M. Zajkowski podawal numer konta ŁKSu. Moze jak zajrzy to poda jeszcze raz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org